Veselji: Institucije neće dozvoliti bosnizaciju ili podelu Kosova

Ostavite komentar


  1. Kakava gomila lazi je izrecena.Marko Djuric je legalno usao u svoju zemlju, najavljivao se tri dana pre doslaska, i uhapsen je na najbrutalniji nacin a pitom je povredjeno jos 32 ljudi. I ono sto je oteto ne moze da bude vas,vasa je Albanija a ne Srbija.

  2. Ušao je na teritoriju Srbije i KIM ne na teritoriju Kosova,osvestitet se, nismo mi kod Vas nego Vi kod nas.

  3. Albanska strana jos vise zateze situaciju, dijalog koji je potreban svim pregovaracima polako se potiskuje u neki drugi plan, Srbija ne provocira nikoga vec samo mora da zastiti svoj nacionalni interes kroz dijalog, a albanska strana treba da bude odmerenija u svojim potezima. Srbija je jaca od njih na svakom planu

  4. Ko vas Pristinske teroriste uopste pita sta vi dozvoljavate ili nedozvoljavate.

  5. Da bi gledali taj film,Srbija mora da prizna nezavisnost ili da vam dozvoli stolicu u UN,što se neće dogoditi.Predsednik Vučić neće dozvoliti ni podelu Kosova jer Kosovo je naša teritorija koja je trenutno okupirana.

    1. To nije film Sanja . To je stvarnost. Srbija na Kosovu nema svoj utjecaj , nema svoju državnu administraciju , nema svoju vojsku niti policiju . Jedino sto Srbija ima na Kosovu su broj potplacenika od strane kosovskih srba i albanaca koji na račun nekakvih bolesnih iluzija drže srpsku javnost u nekoj neostvarljivoj nadi a , cilj im je obogaćenje na osnovu tih mitova o Kosovu .“ Kosovo je Srbija “ Sanja , je obmana stoljeća i san u coloru onih koji žele na to da vjeruju …!

      1. Stvarnost je da na Kosovu Albanci nemaju skoro nikakav uticaj, administracija je tragikomicna, vojske nema, gazda je u americkoj ambasadi bez cijeg odobrenja se ne ide ni do wc-a itd. Ono sto imaju Albanci je provincijalno mahanje zastavama, zamajavanje onih Albanaca sa jeftinijim kartama i skretanje paznje sa najgorih rezultata u svim oblastima kao i sa cinjenice da medjuanrodne legitimacije nema niti ce je ilkada biti, posto su se sada, osim Rusije i Kine koje su blokirale legaliaciju u Eu, sada tu pridruzili i Spanija, Rumunija, Kipar koji ce isto to da urade u vezi clanstva u EU. Da je Kosovo jnezavisna drzava i da je sve reseno, e to je obmana veka .i zivljenje u iluijama albanskih nacionalista zaostalih u 19. veku.

  6. A kao da je vaše razmišljanje nekome bitno.Biće kako reše oni koji su stotinama kilometara daleko.

  7. Da biste se iskazali kao narod pored nas prvo su vam trebali – Turci. Da biste uspeli da uzmete od nas na neko vreme KiM –
    Nemci i Italijani. Da biste ostali uopšte dole – Tito. Da biste trenutno gospodarili – Ameri. Vi nikada niste ništa sami uradili. Zato vam se ništa lepo ne piše kada budete bili sami.

  8. @ana,@natasa@poli…Samo da Vas pitam gospodo,da li ste procitali clanak o pisanju „DANAS“-a ,od pre dvadeset godina???Ako niste,onda ga obavezno procitajte,pa pisite komentare,a ako ste procitali,a pisete ovakve komentare onda ste ‘neizlecivo bolesni’!Sto se tice izjava g.Veseljia,slazem se i covek je u pravu.Republika Kosovo je drzava.Srbi nikako da shvate,da su vodili ratove u Hrvatskoj,BiH,Kosovu,kako bi napravili „veliku Srbiju“.Gospodo,izgubili ste ratove(delimicno,zbog formiranja „republike sumsko-srpske“ uz DOZVOLU USA),sto je bila greska Amerikanaca.Danas se da videti,kako funkcionira BiH.To se ne sme dozvoliti u drzavi Kosovo.Nadam se da ce moj komentar biti objavljen,zato sto nije demokratski objavljivati komentare,koji podrzavaju politiku seselja,nikolica,milosevica,vucica,… iz devedesetih!Valjda su verni citaoci ‘Nase Borbe’ i ‘Danas’-a to zasluzili!

  9. Kosovo i Metohija je deo Srbije privremeno otet.Ni po Briselskom sporazumu ne moramo da tražimo dozvolu nego da samo obavestimo .Nego da pitam Veselija , jer se stotine i stotine Albanaca kada idu na sever traže dozvolu ?

  10. @fery, usaf, zubin potok itd.

    Ono sto Veselji i tebi slicni nikako da ukapiraju da je albanska tvorevina na Kosovu u svojoj sustini, principima , ideologiji, metodama korisctenim prilikom stvranja ne da nije nsita bolja i drugacija od Republike Srpske nego je u mnogo cemu i gora. Ono sto nikako da ukapirate da taj vas albanski nacionalizam ni po cemu nije bolji od drugih nacionalizama, jedina razlika u odnosu na srpski je u tome sto je albanski dobio podrsku Amerike , Nemacke i V. Britanije koji misle da im je to u interesu. Zato je i smesno, a i licemerno kada krenete da kritikujete Republiku Srpsku, princip podele po etnickoj liniji, Milosevica, legalizaciju etnickog ciscenja i zlocina a vi sami sve to radite ali na kub, pa vi danas na Kosovu imate metastazirani milosevicevizam, sa sve ratnim zlocincima i kriminalcima na vlasti,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.