Kako bi izgledala Srbija bez evropske podrške?

Ostavite komentar


  1. Na Kosovu su velike rezerve nafte, uglja, zlata i drugih vrednih metala i minerala. Novac koji dobijamo od EU je smešan u odnosu na vrednost onoga što nam uzimaju.

  2. Setimo se da se u ex SFRJ najbolje zivelo 70-ih kada se najmanje trgovalo sa EZ (pretecom EU) a najvise sa bliskim i dalekim istokom gde su nase firme bile cenjene. Prelazak i vezivanje za EU doneli su nam samo pad zivotnog standarda, ucene, propast firmi, gubitak posla desetina hiljada gradjana u pljackaskoj privatizaciji (koju je naredila EU). Tako da bice tesko 2-3 godine dok se ne presaltujemo, ali nas onda ocekuje prosperitet i sjajna buducnost.

  3. @ LoLa Tako je! Samo su rudne rezerve procenjene na 1600 milijardi americkih dolara (procena SAD). sa tim rudnim bogatstvom postali bi smo nova Norveska i ziveli kao bogovi. Ali se vlast odrice tog bogatstva zarad mrvica koje trpa u svoje dzepove (doduse to su mrvice u odnosu na bogatstvo Kosova ali ogromni novci koji idu u njihove dzepove) Uostalom, neka se svako od nas licno upita koliko je novca dobio od EU? Ja, moja porodica i sve koje znam ni dinara!

  4. Ivona lazne teze a i da su tacne kako bi sada stigla do bliskog istoka ako ti zemlje EU ne dozvole da se trguje preko njene teritorije? Zorane to je trenutno Albansko, vi ste izgleda prespavali 20 godina. Ili smo mozda toliko jaki da oteramo NATO sa Kosova?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.