Kako je izgledala proslava 11. godišnjice SNS u Novom Sadu?

Ostavite komentar


    1. Kako ne razumeš? To je tako prosto i očekivano. Pa ne zna engleski, ali je zato zadužena za nadzor ljudi koji ga znaju, zbog stručnosti.

    2. Ne pravi se lud sve si ti dobro razumeo, kao i svako iole normalan u ovakvoj Srbijici, šta ju je snašlo. Srbijica koju su ovi skakavci potamanili.

  1. Bravo Vucicu. Stavio si svoje podrepase tamo gde im je mesto. Dao si im do znanja da su niko i nista i da je prvi red za posten set i tebe. To ponizenje i zasluzuju a samo ti znas zasto, jer ti drzis njihove fascikle. Da sam ti saradnik,nikad me vise video nebi u tvojoj blizini, da si meni to uradio.

  2. ‘ ‘ A onda govori mlada i lepa Ana Beloica iz Raške, kaže da je SNS preporodio Srbiju i Rašku. Sledi film gde se prikazuje Vučić sa svetskim državnicima, pa u novim fabrikama, bolnicama, školama, na putevima, kažu otvoreno je na hiljade radnih mesta, ostvaren napredak u svim oblastima …’ ‘
    “ . . . SNS preporodio Srbiju . . .“ Alo ljudi, u kom svetu zivite? U kojoj drzavi? Da li clanovi SNS-a, i oni koji to nisu, zive u istoj drzavi?

  3. „Sedeo sam ispred „Promenade“ i plakao“!
    Šoping zdanje „Promenada“, neko to čita: PROMENA – DA, je lepo i gradska SNS vlast za izgled i ime objekta zaslužuje priznanje.
    Nije mi bilo jasno šta se dešava; otkud toliki svet? Tek kad sam video i od
    prijatelja čuo koliko je autobusa došlo i donelo ove ljude, sve mi se smučilo.
    Siguran sam da se smučilo i velikom broju nesrećnih učesnika u ovom
    smešnom panađuru, koji neodoljivo podseća na fašističko – komunističke igrokaze. A „umetnici“ koji su pristali da učestvuju u ovom svemu treba da znaju da ako znaš da pevaš i svirašjoš još uvek nisi umetnik.
    Hor gimnazije „Jova Jovanović -Zmaj“ neka im bude uzor i pouka ko ima prava da se zove umetnikom! Divim se ovoj deci.

  4. Ono sto je zajednicko ovoj publici koju razvoze autobusima sa mitinga na miting i Vucicevih botova,to je sto i jedni i drugi misle da ce sendvici trajati vecito.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.