Kako je režim Aleksandra Vučića u podelama „na nas i njih“ stigao čak i do vrtića?

Ostavite komentar


  1. Od samoga pocetka, negde devedesetih (setice se neki kako je mahao spiskovima, kobajagi, „izdajnika“) ovaj covek i njegova politika vodi samo ka jednom, podeli na dobre i lose srbe. Ovo sto deli decu je samo logican sled politike Aleksandra Vucica.

  2. Sramota,sramota i sramota šta se sve dešava u ovoj državi. U vrtiću u Krupnju je katastrofalna situacija isto. Doduše nisu još direktno počeli deci da štete,ali indirektno da. Predsednik opštine je urgirao kod Ministra da se predhodna direktorku smeni,samo zato što nije bila njegov poslušnik. Postavlja se na mesto direktora, totalno nesposobna osoba,koja za kratko vreme pravi gomilu problema u vrtiću,počev od dugovanja, primanja radnika nezakonito,kršenja gomile zakona,vršenje mobinga nad zaposlenima(pojedini zaposleni su završavali u bolnici zbog psihičkog maltretiranja od strane direktora) i gomile drugis stvari koje se dešavaju u tom vrtiću. Zamislite da vaspitač trpi svaki dan torturu,stres i da takv ide posle u svoju grupu da radi sa decom.U opštini se sve to toleriše zato što je nova direktorka SNS i što je lično predsednik opštine urgirao da se ona postavi.Ovde matarijala ima na pregršt i ovo bi trebalo medijski da se proprati,jer ovi ljudi su potpuno nezaštićeni u tom vrtiću.Institucije su potpuno slepe i gluve na probleme,samo zato što je direktorka SNS kadar.

  3. Otimanjem radnih mesta pocelo je ovo zlo, a sada udaraju i na decu. Pitanje je samo kada ce ko doci na red od vas koji cutite I dozvoljavate ovo

  4. Radikali se oteli kontroli.
    Neće biti dobro kad ih UK pusti niz vodu a hoće, čim se reši pitanje litijuma.

  5. Nisu ni svesni kad se sva negativna energija koju su izaslali proteklih godina skoncentrise kod gradjana revansizam ima da bude zestok kad ih oteramo s vlasti. Pitanje je sta ce na mikronivou da se desava sa pojedinacnim snsovcima i njihovom decom posle svih ovih bljuvotina i gadosti koje su vrsili?

  6. Kako je režim Aleksandra Vučića u podelama „na nas i njih“ stigao čak i do vrtića?

    Bez vas teško da bi to postigao, pomažete iz sve snage: u svaku pukotinu idete pajserom, svaku ranicu morate noktima da izgrebete…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.