Kakva se izlaznost može očekivati na beogradskim izborima

* Radić: Sigurno bi glasalo 41 odsto Beograđana, 24,1 odsto verovatno
Među neopredeljenima je ključ odziva

Ostavite komentar


  1. Vučiċ će sve da uradi da izlaznost bude ispod 50%. Gradjani koji ne izadju,glasaċe praktično za SNS. Veliki broj lista nece preci cenzus,i to ce biti odlucujuce za pobedu SNS.

  2. Sustina nije u tome da li su AV i SNS ovakvi ili onakvi. Kakvi su im mediji, kao i da li su oni radili dobro ili ne. Kada je vecina bila izneverena i to mnogo jos od koalicije zajedno a zatim DOS-a, mnogim ljudima ne mogu ni 100 Koraksa da povrate poverenje, nadu, veru,……Zato vecina i ne izlazi. A oni koji izadju zna se. Brate mili, opozicija je toliko bleda, nafatirana, komotna, drugim recima bajata bez imalo sveze krvi. Mrtvilo jedno. Problem je sto oni to ne vide. Malo mi je i zao jer im se ne moze pomoci a nesto hoce…

  3. Zasto mi se cini da ce se i u Beogradu uskoro cuti ona antologijska ,,gospodji 2000,gospodinu 3000,momku 4 koze",ala cu se slatko nasmejati svom verovanju u glavni grad kao centar kulture ove zemlje,koliko samo zavidim sapcanima.

  4. Hoce da gradjane zadrze na 50% izlaznosti svako procenat preko toga idu protiv sadasnje vlasti,jer oni su imali vrhunac popularnosti na demaggiji i sada samo opada rejting sto pokazuju svi raniji izbori.Ne sme se desti ono sto se desilo na proslim izborima da sns sa ostalima ima oko 40% a da dobije 65 odbornika od 110 kada se raspodele glasovi ovih ispod crte kao i onih sto osanu kuci!Zato svi na izbore da ove demagoge i lopove sa kupljenim diplomama svrgnemo sa vlasti.Beograd zasluzuje bolju i posteniju vlast!Beograd – Beogradjanima!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.