Kandidat DSK za premijera Osmani: Stranka neće ukidati porez na robu iz Srbije, vratiti dijalog

Ostavite komentar


  1. Neće ukidati takse sve dok Srbija ne primeni kontramere, koja ih, iz Bog-te-pita kog razloga ne primenjuje. A spektar mogućih kontramera je vrlo raznovrsan. Ako vlast želi da nešto preduzme, a ne zna šta, neka priupita narod, pa neka izabere nešto od toga. Ima tu vrlo lepih ideja. Neke bi bile manje, neke više nepopularne, ali bi svakako dale razultate. Ipak se klin klinom izbija. Naravno, pod uslovom da sve ovo nije neki unapred isplanirani kabuki teatar naše i njihove vlasti.

  2. Takse pod hitno treba ukinuti da bi se relaksiranije pristupilo izbornoj kampanji sa pravim razvojnim programima. Svima treba da bude jasno da je Haradinaj primorana na ostavku ne zbog Haga vec zbog taksi i da je Hag samo jedan od vida „Stapa“ za pritisak na albanske politicare. Takse su odlozile viznu liberalizaciju Takse su usporile evroatlanske integracija i najzad od „Losih momaka“ Srbe pretvorile u „Dobre momke“ spremne na kompromis.
    Takse su prekinule i investicije da su cak i Turci digli ruke od Kosova jer su takse pogodile i BiH kao i Rasku Oblast (Sandzak) kao i stare kosovske trgovce koji su imali oduvek dobru saradnju sa srpskim i BiH trgovcima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.