Karikaturama iz Danasa naprednjaci dokazivali da je Vučić na meti Đilasa

Poslanici vladajuće većine čitav dan osuđuju pretnje predsedniku Srbije

Ostavite komentar


    1. Dobro pitanje Mima.A znas i odgovor;naravno da nema.Ali,ovaj jadnik AV,zivot mu je ugrozen.Samo su zaboravili ti sto se boje za sveznajuceg,kome su oni do sada sve zla ucinili,a sad se plase za svog vodju.Sramota!

  1. najpošteniji stao na žulj, jovanov još dublje prodro u “ visoki rektum“ . posledice će , ako ioh bude , kao i mnogo puta do sada lakše podneti nkriminalci, logično, jer je mnogo više mozga je potrebno da bi neko bio uspešan krimos nego uspešna uvlaka .

  2. Taj Jovaanov-IC je jedna jako iritantna osoba stidi se svoga prezimena i Vojvodjanskog porekla

  3. Gospodin Bandjur je potpuno u pravu. Greška je u delegacije delegirati ljude, koji će više raditi za stranu državu nego za Srbiju. Nije problem, i svako ima prava da bude rusofil, amerikanofil ili natofil ali, tragično je što takvi ljudi, smatraju da su interesi stranih država važniji od interesa sopstvene otadžbine, za čije interese se, navodno, bore. Pa još ako ima „podmazivanja“ tu neće biti ni „S“ od Srbije. Neki bi spalili Srbiju, ne bi li, na taj način, dokazali veliku ljubav prema Rusiji, Americi Nemačkoj ili bilo kojoj drugoj državi.

  4. Sad vam je vajda jasno ko je tu najbudniji i ko najviše voli PreCednika i misli na njegovu bezbednost?

  5. Šta za koga znači reč tragičan? Ja mislim da je vučićeva vladavina tragična za naš narod. Takođe mislim da će gubitak vlasti da bude tragičan za Vučića i njegove jer je teško imati pa nemati. Još kad im se bude sudilo za svesno ili nesvesno donošenje pogrešnih odluka i arčenje našeg novca to će tek biti tragedija. Niko ne treba dlaku sa glave da skine bilo kome od sadašnjih vlastodržaca, ali treba im suditi za loša dela kojim mislim ima dovoljno, kao što je upropašćavanje domaćih preduzeća, direktne pogodbe države oko uzimanja kredita sa prnajm novca kroz građevinarstvo, poslovanje Telekoma i kupovina medija preko Telekoma, kupovina kopernikusa i poslovanje bivših
    vlasnika Kopernikusa, pčoslovanje preduzeća u oblasti prodaje oružja, prodaja poljoprivrednog zemljišta, izgradnja i poslovi oko Beograda na vodi, subvencioniranje stranih preduzeća…. To sve treba istražiti, pa ko je kriv da odgovara samo u zakonskim okvirima.

  6. Evo prave prilike za pohvaliti karikaturistu Danas-a.
    Gledam ih vec par mjedeci , sve bolja od bolje!Svaka čast!Samo naprijed!O svemu i o svima.Nema svetih krava ,….. ili ih , barem, ne bi trebalo biti u Srbiji!

    1. Ja karikature u Danasu gledam od njegovog postanka i mogu reći da nikada nisu bilo ovako dosadne. Na svakih 20 se javi neka na kojoj nije Vučić. Čini mi se kao da Danas pokušava da mu digne rejting, jer je svaka reklama dobra reklama.

  7. Rasplaka me prikaz zabrinutosti „poslanika“ za Vučića i njegove… Jesu oni poslanici ili Vučićeva garda, o našem trošku? Toliko poltronstva, puzanja i uvlačenja na jednom mestu- ako je i u Srbiji, mnogo je.

  8. Ne znaju nazadnjaci kuda udaraju.posle ove pandemije mislim da im je kraj,valjda su konačno svi uvideli kakva je to vlast.

  9. Samo napred SNSesovci!
    Prva briga su nam Vuciceva deca a potom, ako se stigne, sopstvena.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.