Kesić o zagrljaju Vučića i Đokovića: Novaka bih i ja zagrlio

Ostavite komentar


  1. Dovoljno jedan potez da napraviš da veliki broj ljudi ti okrene leđa,nisi ti imao potrebu da se viđaš sa nekim koji nije tvom životu ,tvoji roditelji su rizikovali i dobili dijamant.

  2. Ja vise nemam zelju da zagrlim Noleta, zao mi je sto nije car i van terena, bas sam tuzna

  3. Nisam bas sigurna da je Novak došao da se grli sa Vučićević,popilo se pa predsednik može , a Novak je lepo vaspitan i šta ćemo sad ??

  4. Nole nije u situaciji da bira ko će ga zagrliti. Ali ipak je degutantno grliti se sa SNS-ovcima. On može da bira gde i kada će biti i boraviti. Kesić je kao i uvek divan, pametan i u pravu.

  5. Nole sve više gubiš navijače svojim postupcima od korone pa do ljubkanja sa političarima

  6. Mogao je da ne bude tu u vreme dolaska prvorođenog. Da je hteo!
    Ali možda i nije hteo. I to mi nikad bećw biti jasno. Ne samo u slučaju Đokovića!

  7. Meni pomogao i hvala mu. Oslobodio me nervoze i treme hoce li pobediti ili ne, hoce li dostici Nadala u osvojenim titulama ili ne… Sve jedno mi. Njemu zelim sve najbolje

  8. Kesiću, Novak je bio na svom štandu kada je naišla delegacija državnika i on nije imao razloga da beži

  9. Sećam se kad je Tadić mislio da je zbog toga što je čestitao Novaku za uspeh, postao i njegov prijatelj,pa se sam pozvao na rođendan. Naravno da nije primljen jer je Novak od njega primio čestitke kao predstavnika Srbije. Nole je kompleksan.

  10. Novak se sastao sa Vulinom jer je bilo potrebno policijsko obezbedjenje stranih tenisera koji su učestvovali na turniru a ne iz političkih razloga kako neki kažu u komentaru

  11. Kesiću predsednik države ide da te zagrli a ti se izmakneš dali je realno da bi bilo ko odbio pa to je ljudski odgovoriti.Vidojković,Kesić,Ivanović ili Vučić u čemuje razlika.

  12. Mozda su kasnije na veceri pricali i o velelepnom objektu „Goc na vodi“. Treba imati dobrog geometra.

  13. Novak nije naivan. On sigurno zna da je da zloupotrebljen. A zašto na to pristaje morao bi jasno da kaže. Već je mnogo obožavalaca izgubio.

  14. Ja ga ne bih zagrlila.
    Dostignuća u sportu su nesporna u velika, najveća…, ali sve ostalo, po mom mišljenju, nije vredno pomena i komentara.

  15. Šta bi ti radio kada bi te Vučić zagrlio?
    Zagljaj predsenika svoje države se ne odbija tek tako, bez obzira šta misliš o njemu. Novak se ne bavi politikom.

  16. Potpuno si u pravu, Kesiću. Jedino ga malo opravdava razlika u zagrljaju. Dok je ovaj njega obujmio kao hobotnica, Nole je upadljivo hladan.

  17. Slažem se da je Novak lepo vaspitan i da nije trebao izbeći ovaj zagrljaj, ali je trebao izbeći da ode tamo ako mu taj zagrljaj nije po volji. Ali, očigledno jeste. I ja sam imao volju da zagrli Novaka. Sve do susreta sa Vulin. Više nemam volju

  18. Prvo,Novak uopšte nije zagrlio AV,nego je ovaj iskoristio istog za svoju promociju kao što uvijek čini…
    A drugo,vašoj ogorčenosti prema Novaku se ne vidi kraj,samo zato što javno govori da je Srbin…ovakvi kao Kesić i sl.bi ga obožavali da je uzeo britansko državljanstvo.

  19. Pa pre neki dan citam napad Z.Mitrovica na Baku Praseta koji ga optuzuje da se druzio sa Veljom Nevoljom a on odgovara: kako reci NE, V. Nevolji!!
    Mozda tu lezi i ovaj odgovor?!

  20. Аман доста се више качите на Ђоковићеву славу.Кесић посебно! Оставите човека на миру,његов живот,његово право да грли кога хоће.А можда је Кесић љубоморан на Ђоковића?Стварно претерујете,Ноле је најбољи,сам се изборио за то и његово је људско право да ради шта хоће.Бирите се за људска права , а Нолету би да их укинете,а он вреди више него сви ми заједно!!!

  21. Hajdemo da branimo našeg idola, jer “mrze ga jer je Srbin”, “napadaju ga jer su ljubomorni”, “on vredi više od svih nas (ko smo to mi) zajedno”, “koliko je on uradio za našu zemlju”…

  22. Ne bih ga zagrlio, nikad. Narocito se ne bih grlio sa Vucicem i njemu slicnim, ne razumem zasto se uopste i grle, i jedan i drugi „igraju“ za sebe i svoj dzep, nije ih briga ni za sta i ni za koga. Jedan je gori od drugog.

  23. Pa nešto Noletov zagrljaj mi lići na’moranje’…šta je on tu mogao?zamisli da je odbio našeg’velikog vođu’!?

  24. “Na Noletu je izbor koga će da grli, sa kim će da se druži, u šta će da veruje i to je sve legitimno. Ali legitimno je i za mene kao navijača da mi mnogi njegovi neteniski izbori budu neshvatljivi, razočaravajući, pa čak i degutantni”, poručuje Kesić.
    Vreme je najbolji filterv za sve!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.