Ko dođe da vidi Vučića „dobija“ slobodan dan

Više desetina autobusa iz centralne i južne Srbije "dočekalo" Aleksandra Vučića ispred nove fabrike Cumtobela u Nišu

Ostavite komentar


  1. Zbog čega AV ne zaposli svoga sina u te fabrike koje tako zdušno otvara za građane srbije ili njegov sin i sinovi vladajuće garniture ne pripadaju građanima srbije?

  2. strani investitor dobija od 7 do 10 pa i vise hiljada evra za jednog radnika, a nasim ljudima koji hoce da se bave biznisom ne mozemo dati vise od 1000 evra. bas bih voleo da mi vucic pokaze zemlju koja se razvila na stranim investicijama i to kakvim. stavljanjem buksni na kablove. pa jeste li vi noramalni. na taj nacin mozete organizovati javne radaove i zaposliti na isti nacin ljude.

  3. Fantazija,to kao po seoskim vašarima kad se pozivaju meštani da vide najvećeg vepra ili vola i imaju kupus gratis.

  4. Kao i uvek došao je ko je želeo, ko nije želeo nije došao.Smešni ste više sa tvrdnjama kako neko primorava ljude da dođu „da vide Vučića“, još smešnije ako ljudi ne žele da idu pa odu a onda se Vama „žale“ kako su „morali“- onda oni zaista nisu normalni.

    1. Ne uzbuđujte se, nezdravo je. Dokaz da Vučić nema podršku među nišlijama je činjenica da su beograđane prevozili da glume nišlije koji ga podržavaju. Promenom vlasničke strukture aerodroma i sklanjanjem direktora aerodroma i regionalne razvojne agencije jug, što je prethodilo ukidanju najprofitabilnije linije, Vučić je doveo sebe u situaciju da nišlije pravi od blata. Da, činjenica je, nišlije nisu otišle da ga podrže, nego beograđani i može to vas da boli, ali dok otimaju i uništavaju sve što valja van Beograda moraće da se vozikaju i glume, po potrebi, nišlije, vranjance, leskovčane, prokupčane, piroćance…

    2. Izaćiće to na videlo, nadam se uskoro, ko je koga, kada i kako primoravao, ubeđivao, ucenjivao, pa i „lepo“ i „iskreno“ molio da ide mimo svoje volje tamo – vamo po Srbiji. Ali, to je manje bitno i, rekao bih, zanemarljivo od činjenice (na mnogim primerima dokazano u prošlosti) da je veštačka podrška (čitaj bilo kakvim vidom prinude), kao, u ostalom i ljubav takvog tipa i sve što nije iz duše i iskreno, osuđeno je na propast. Uljuljkivanje i uživanje u lažnoj i neiskrenoj ljubavi začas se raspuhne kao mehur, samo je pitanje vremena i ničega više. A, to ko nije ili je normalan će takođe izaći na belo videlo, a Vi nastavite da sami sebe ubeđujete kako to nije tako i živite u oblacima dima, ali će dan nakon delimičnog otrežnjenja biti mnogo bolan i duboko razočaravajući svima vama. Na vašu žalost.

  5. Svi dovezeni pratioci AV AV provaljeni su da nisu nislije jer neznaju da govore po niski,a i ne razumu nislije.

  6. Ako au autobuai beogradakih tablica, ne znači da su doàli iz Beograda da AV podrže. Kakav je to zaključak Vaše, očigledne pristrasne novinarke. Pa pola gradskih autobusa u Nišu nosi druge tablice. Kakva glupost!

  7. Kako da ne. Autobusi po Nisu imaju tablice BG, DE, JA, KŠ, LE, PI… A autobusi sa registracijom NI su deo gradskog saobracaja Beograda, Despotovca, Jagodine, Kruševca, Pirota, Leskovca… I tio je objektivno, sve ostalo je pristrasno. Biti bot je zaista tezak posao

  8. Pre 5-og oktobra daleke 2000 g. ide šef po pošti od radnika do radnika da potpišu podršku Miloševiću. Rekla sam mu da se makne od mene (direktor je bio SPS i to zagriženi). Jedino još jedan dečko nije potpisao,koji je bio na odredjenom. Rečeno mu je „e znaš kad će te primimo,nikad“. Iako su izgubili,on nije primljen. U medjuvremenu su svi koji su potpisali postali velike demokrate. Sad su,naravno SNS. Zato nam tako dobro ide. Ja ne znam postoji li na svetu nešto čime bi me mogli uceniti da idem da podržim ovog zlikovca i lažova. I molim da mi kažete zašto je blokirano lajkovanje? Šta je bitovi ne čitaju Danas pa nema dovoljno minusa?

  9. Žalosno je čitati ovakve jadne članke takozvanih novinara. Što ga više pljujete narod ga više voli.
    A vi mi se gadite!

  10. vi kreteni iz danasa bili ste i ostali smradovi zasmrdeli ste celu srbiju i dabogda se udavili u sopstvenom smradu…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.