Ko je zapalio Bajrakli džamiju

Enis Imamović odgovorio „malom Slobi“ Ivici Dačiću

Ostavite komentar


  1. Ako je Enis Imamović poslanik u Skupštini Srbije zašto mora nešto pitati na facebook-u umesto u skupštinskoj klupi? Možda želi da dobije podršku ponavljača iz zadnje klupe? E, Balkane, Balkane moj… nisi ti ni za šta, osim za divlje obračune. Institucije služe za slikanje, a haber-kutije za životna pitanja.

  2. Pa nije tacno: Bajrakli džamija u centru Beograda nije spaljena, bila je samo delimicno ostecena. Toliko o istini, a pocinoce treba kazniti!

  3. Prvo, ime stranke je potpuno nelegalno jer u Srbiji ne postoji nikakav toponim "Sandžak" dakle pravilno bi bilo SDA Srbije. Drugo, kao poslanik koji je izglasao vladu pa samim tim i Dačića trebao bi da bude principijelan. I treće, kao poslanik Bošnjaka tj. predstavnik MZ više bi trebao da radi o izgradnji još jedne reprezentativne džamije, tj Islamskog Centra u Beogradu i makar jednog groblja gde bi se muslimani sahranjivali po svojim običajima…

  4. drago mi je da čitaoci ovog lista pišu komentare koje nemaju nivo koji se može naći u Blicu Informeru … Nije problem navijati za svoj "tim" na kulturan i principijelan način to će svak poštovati. Iskreno moje mišljenje je da Dačić nije mali Slobo, on mu nije ni do koljena i hvala Bogu, jedan Slobo je dovoljan i za prošli i za ovaj vjek. Da Bog da nam se to zlo ne ponovilo. Bilo bi Lijepo da je Dačić naveo kako je ekspeditivno kaznio počinitelje piromane ne samo zbog paljenja, već zbog izazivanja vjerska nacionalne i druge mržnje, izazivanje situacije opasne po život i dr. Tada je mogao da kaže eto mi smo to uradili, a vi ne. Ovako je ispao jadan kaka i jeste, priljepak, glasnogovornik i ništa drugo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.