Koalicija NADA: Strani investitori neće napustiti Srbiju ako ne prihvati francusko-nemački predlog

Ostavite komentar


  1. Hoće. Napustice Srbiju. Pod hitno treba prihvatiti sporazum i uvesti sankcije rusima. Ti je valjda svima jasno kao dan

  2. Sve naše navodne nacionalne stranke su pod kontrolom naše vlasti, a ne Rusije. Neće Rusija time da se bavi, ona će radije pritisnuti aktuelnu vlast, nego što će vrbovati ljude za koje ne zna koliku stvarnu podršku naroda imaju. Vlast svesno pravi i kontroliše desnicu da bi se izduvala energija onih iskrenih nacionalista/idealista koji veruju da iskrene nacionalističke stranke stvarno postoje.

  3. Prema njegovim rečima, to je najbolja potvrda pogrešne politike Vlade Srbije da ulaže u strana preduzeća, a ne u domaća.

  4. Prema njegovim rečima, to je najbolja potvrda pogrešne politike Vlade Srbije da ulaže u strana preduzeća, a ne u domaća. Treba da se ulaze i u domace preduzeca !!!

  5. Sporazum ne treba prihvatiti uopšte.Firme sa zapada će ostati u Srbiji.Sankcije Rusiji ne.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.