Koga su uhapsili politički protivnici Aleksandra Vučića?

Predsednik Srbije pitao je koga su ikada uhapsili njegovi politički protivnici

Ostavite komentar


  1. Bolje da se niste hvalili ovim hapšenjima generala koje stavljate u istu ravan sa narko dilerima a i pored toga opet je lista kratka za 12 godina.

  2. Sve pocinje sa Vucicem, pre njega niceg nije bilo: ni hapsenja, ni puteva , ni mostova, ni ekonomije, ni penzija… Odlika opasnih diktatora, ovaj ce nas mnogo kostati.

  3. I ja sam procitao tekst kao i gospodin Vanja , samo sto ja nisam stekao utisak da se ovde neko hvali i da stavlja nekoga u istu ravan sa nekim ! Ovde se samo vidi odgovor nasem „zaboravnom“ predsedniku , ko je sve uhapsen . A da li je lista kratka ili ne , to nema ni sa cim blage veze .

  4. Morao se uhapsiti i sam Vučić zbog nezakonitog dobijanja stana 1999-e. Iz istog razloga i T. Nikolić. Bilo je tu i mnogo biznismena bez porekla novca

  5. U pravu si, trebalo je tebe uhapsiti, ali mi cemo ti nadoknaditi izgubljeno vreme.

  6. Možda su neki bili i vojna lica, ali su završili kao ratni zločinci. Tako nemojte govoriti o nekakvm generalima nego o ratnim zločincima. A i oni i kriminalci su autori svega što nam se dešava poslednjih 30 i više godina…

  7. @Vanja,
    Nisu pomenuli nijedno hapšenje u vezi ubistva premijera Djindjića.
    Jel’ to OK za 12 godina?
    Može još da se doda ako treba.

  8. Ja uopšte nisam sigurna jesmo li mi imali vazduh,vodu,nebo…pre Vučića Ali, sam sigurna da to hoće da nam uzme

  9. A predsednik sto je abolirao nase najvece ekonomske kriminalce koji su bili u bekstvu. Hocete reci da to nema veze sa ovim kriminalcima

  10. Prost odgovor bi bio – sve one koje je SNS abolirao i oslobodio.
    Recimo Gorana Kneževića, minstra, pre i naokon postojanja SNS-a.

  11. Sablja je jedina akcija kada je policija pohapsila sve za koje znamo da su kriminalci. Previse se lako zaboravlja Sablja, a meni je ona dokaz da policija odlicno zna sve krimose u Srbiji.

  12. Za vreme „Sablje“ svašta su pohapsili, bolje da nisu… posle su plaćane „odštete“ iz budžeta… našeg zajedničkog… onog iz kog se sad tako lepo zidaju fontane, metro… vodeni beograd… nemanjići od bronze…. itd… Nego jel’ čuo neko za onu narodnu.. „Psi laju, a karavani prolaze…“ Evo ko veruje da će ovde ikad išta da se promeni nek’ digne dva prsta… Ne! nek’ „udari nogama u pod, i poviče: Uraaa!“

  13. Jeste hapsilo se,ali i tada smo imali Zemunski klan,pa malo posle toga Saricev klan,a tu i kuso i repato iz DS DSS je saradjivalo sa njima.Pa ljudi boziji kada su se Zemunci hapsili,vise se računa vodilo o prikrivanju tragova (Rusenje Silerove odmah )nego sama akcija hapsenja. Ovde jeste igra za javnost,ali bilo je tada „Hrkalovicki“koji su surovali,pa nesto nije bilo hapsenja na tako visokim pozicijama.

  14. Dakle, Aleksandar Vučić je uhapsio dok drugi to nisu.
    Polako, biće još hapšenja….

  15. Lista je nepotpuna:
    Uhapšen je, pre svega, Slobodan Milošević, uhapšen je Rade Marković, Dragoljub Milanović, Legija*, ubice Ivana Stambolića, ubica sa Ibarske magistrale, ubice (u pokušaju) iz Budve, uhapšeni su „zemunci“ (koji su „pretekli“), uhapšen Đinđićev ubica.
    I svi, osim Miloševića** pravnosnažno osuđeni za ono što im se stavljalo na teret.

    *Dobro, ‘ajde, on se predao. Ali svodi se na isto.
    **Nažalost, on nije

  16. Najveća greška je što tebe ,Nikolića,Šešelja,Marića Božu Spasića ne pohapsiše jer ste vi zlo Srbije.

  17. Ja se ne bih hvalio hapšenjem generala da sam na vašem mestu. Njih je mogao da hapsi samo onaj ko mrzi Srpski narod.
    Sad ne živim baš najbolje, ali za vreme prethodne vlasti smo živeli još gore, pa prema tome ne bih se hvalio ni time da sam na vašeđ mestu

  18. Ja se samo nadam da kad ovo ruglo od vlasti najzad padne da tada 6. oktobar neće biti propušten. Da će biti pohapšeni svi. Od diktatora do zadnjeg bota.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.