Kokanović: Ekolozi od sutra veče kampuju ispred Predsedništva Srbije

Ostavite komentar


  1. Tužno je koliko su ljudi u Srbiji uplašeni,koliko ne prepoznaju ,podržavaju borbu za normalan život u celoj Srbiji.Ovim ljudima je mečka pred vratima,svi ćemo kroz bolesti koje donosi ovaj projekat rudarenja biti žrtve.Političari su glupani,gramzivi misle da pare koje uzmu mogu da ih spasu,hm..Budi se obična Srbijo ne daj da te teraju sa kućnog praga.Stop profiterima…

Ostavite komentar


Politika

Vučević u ekspozeu: Vojni rok će trajati do četiri meseca, vlada pravi nova strategijska dokumenta 8

Vučević u ekspozeu: Vojni rok će trajati do četiri meseca, vlada pravi nova strategijska dokumenta

Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas, tokom predstavljanja ekspozea, da su Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije pripremili više modela služenja vojnog roka, trajanja do četiri meseca, sa jasno definisanim pozitivnim i negativnim efektima, koji će u narednom periodu biti prezentovani predsedniku države. Rekao je i da će nova vlada napraviti nova strategijska dokumenta sa ambicijom da "učestvuje u izgradnji mira u svetu".

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.