Koliko su zaradili u prošloj godini poslanici iz Jagodine, Subotice, Bora, Novog Sada, Zrenjanina, Vranja, Užica, Niša i Šapca

Ostavite komentar


  1. To je ljubav prema Srbiji,ljubav prema narodu,ljubav prema Vucicu.Ali kada sve sagledas,ljubav prema drzavnoj kasi je ispred svih njih.Tako,zbog te kase nasi poslanici pricaju i na Kineskom ako treba.

  2. Najbolje je da svi budu iz Beograda, dolaze na posao busom i ne uzimaju putne troškove. Tada će svi biti zadovoljni.
    Ja sam za promenu izbornog sistema, da me ne predstavlja niko sa zakucane liste, nego poslanik biran na ime i prezime, pa neka košta i više od ovih.
    Više naših para pojede bilo koji inspektor i tužilac koji ne rade svoj posao profesionalno, ali nikada nisu tema, a zahvaljujući njihovim pokrivanjima kriminala mi živimo ovaj težak život.

  3. Sskoro 1000000 dinara za putne troškove. Meni mesečno firma isplati 7450 din za dolazak i odlazak iz grada udaljenog 50km. Realno potrošim 25000. Firmu (državnu) štiti neki pravilnik. Mučno je sve ovo.

  4. Baš nas briga ko koliko zarađuje, svaki ko uđe u skupštinu on prima neke pare. Vi novinari samo huškajte ovaj narod sve se bojim da ćete da procvetati i ako dođe druga vlast. Samo nemojte zaboraviti da je ovo Srbija i da su svi ovde isti, ko god dođe na vlast isto će da uzima para kao ova. Tako da nije potrebna anksioznost među ljudima.

  5. Zato se oni bore da uđu u parlament, zbog enormnih uzimanja para na kojakakve naknade i troškove,
    A šta je sadanima kada nisu prisutni u parlamentu na zasedanju jer im je plata SMANJENA???

  6. Kako o ovome niste pisali, kad su vasi bili poslanici??? NPR kako je i koliko samo Bosko Obradovic naplatio, dok je bio poslanik

  7. SVE , JE OVO PLJAČKA NARODA ZA TOLIKE IZNOSE . ŠTO SE NEKI PRAVE I VEŠTAČKI( PREVARAMA)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.