Komšić o Vulinovoj izjavi: Neće biti ostvareni snovi kafe kuvarice Mire Marković

Ostavite komentar


  1. Zbijanje redova,homogenizacija clanstva oko rukovodstva,u oci „odlucijuceg“ udara na sve one koji im „kvare“zabavu.

  2. Ovog meseca je 30 godina odkada sam napustio Srbiju. Pre neki dan zovem konzulat u Vasingtonu da se raspitam o zvanicnim propisima za ulazak u Srbiju zbog Kovida. Telefon usred dana zvoni 15 puta, niko ne odgovara, nema ni sekretarice da covek ostavi poruku. Zovem ambasadu, odmah se javi neka gospodja i umesto da mi da odgovor uputi me na telefon konzulata. Ja ponovo pozovem i opet zvoni 15 puta i niko ne odgovori. Ali zato nam je ona zamlata Marko Djuric ambasador. Pa i Dacic bez znanja engleskog bese ministar inostranih poslova. Boze sta sami sebi radimo. Da mi ne nedostaju neki dragi ljudi i da mi roditelji nisu sahranjeni u Beogradu, ne bih krocio dok se ove stetocine ne sklone sa vlasti i ne napune zatvore. Sve im prokleto bilo.

  3. I tako. Dok nam 30.000 stanivnika Srbije svake godine bezi iz zemlje svojih predaka, Vulin poziva Vucica da pozove sve Srbe “ na okup „. Sto mi je ovo nesto poznato?! Posledice takvih poziva su mi itekako poznate.A vama?

  4. Ovo mi lici na ono: „srbija do tokija“, sacuvaj nas boze ovakvih ministara susednih zemalja!

  5. Bojim se da vulin nije imao tako vaznu ulogu tamo..kafe kuvarica je cak odgovoran posao ..

  6. Pošto posedujem četiri nacije,a jedna četvrta je srpska,nikad je ne spominjem, da se slušalac ili čitalac ne presamite. Svuda se predstavljama kao Dalmatinac jer sam rodjen u Sušaku(1937 g.-Jugoslavija),za razliku od Rijeke,koja je bila Italija,a granica – reka Rječina.

  7. Rekao sam da sam rodjen u Sušaku 1937 g. i nikad se nisam predstavljao kao Srbin od jedne četvrtine nacionalnosti,koje posedujem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.