Korona virus najviše pogodio sektor turizma: Otkazana sva putovanja do 15. maja, građani dobijaju vaučere

Ostavite komentar


  1. Mislim da nisi u pravu upitan. Mi koji smo poslednju ustedjevinu dali da bi platili unapred rezervaciju za letovanje sada cemo po svemu sudeci ostati i bez para i letovanja.

    1. Ne treba uplacivati unapred nikad.. Sad im se obilo o glavu.. Hoteli nece propasti ni privatni smestaj jer su uzeli lovu a niko im nije bio.. Divota.. Koji carevi.. Zao mi ljudi koji ce ostati bez para i posla.. Zao mi ovih drugim..

  2. Moj advokat kaze da ce ladno da vracaju pare samo im zapretite inspekcijom, platili ste uslugu koju ZBOG VISE SILE niste dobili, znaci vracanje para. Pustite ovog sto lupa, vec placeno itd… samo lazu da narod ne trazi pare nazad. Kad prodje vanredno stanje lepo u agenciju po pare, ko nece da plati idemo u inspekciju pa tuzba

    1. Naravno, zašto onda kaže da građani ne otkazuju rezervacije, ako su oni u pravu, a zakon nalaže 45 dana ranije imate pravo odložiti putovanje, čak je i predviđena opcija vanrednog stanja, isto mora biti globalno, ne lokalno, recimo deo države, sve zavisi i od agencije , koju licencu ima, veće imaju licencu A40, ona pokriva 400000 e kod Triglav osiguranja, pazi ne mora da vrati, naplate , uzmu sebi, hotelu daju rezervaciju a sebi ostatak, kreten.Deo para su dali za rezervaciju, a ostatak je kod njih, ali neće da vraćaju, čekau dok ih ne tužite, to sad ide teže, ali mčim stane, a staće vanredno stanje za 3 nedelje, onda gas.

  3. Šta je sa đačkim ekskurzijama, koje nisu realizovane u aprilu? Jedno dete uplaćeno 12000 (visednevna), drugo 5000, trece 2400 (jednodnevna) + uplaceno letovanje u junu (za koje jos uvek niko ne zna da li cemo moci otici)… Pa, malo li je… Zanime me na šta je potrošen novac ako dete nije otputovalo? Nikad više ništa preko agencije uplatiti neću!

  4. Šta je sa đačkim ekskurzijama, koje nisu realizovane u aprilu? Jedno dete uplaćeno 12000 (visednevna), drugo 5000, trece 2400 (jednodnevna) + uplaceno letovanje u junu (za koje jos uvek niko ne zna da li cemo moci otici)… Pa, malo li je… Zanime me na šta je potrošen novac ako dete nije otputovalo? Nikad više ništa preko agencije uplatiti neću!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.