Kosovo: Srpski ministri i poslanici zamrzli rad

Ostavite komentar


  1. Još jedna manipulacija! Što nisu, brate dali ostavke? Ne, plata i sve ostalo ide, samo ja ne radm, ne idem na posao! Verujem da su se oni jako potresli zbog "situacije", kao što će da uzbude Mustafu i kompaniju. Ma, ajde….

  2. Puca kais vladi Kosova i premijeru Isi Mustafi sto su ministri nacionalne manjine srba odn nacionalne zajednice "zamrzli svoj rad,odn nerad". Dok god isti rade po instrukcijama "patriotskih snaga" iz Beograda nacionalnoj zajednici srba na Kosovu bice sve gore. Zasto demagog i pihtija od coveka Dacic, poreklom iz sela Zrze -okolina Prizrena ne dodje da zivi u "juznu pokrajinu" Srbije i da primer kako
    nije lose ziveti u svojoj domovini Kosovu. Kosovo je njegova maticna drzava a susedna Srbija rezervna..Ubrzanoj samostalnosti Kosova pecat su dali Dacicev SPS i radikali odn ovi sada "umiveni". Trepca ce ostati u Dacicevoj rodnoj grudi
    samostalnoj drzavi Kosovu. Sve ostalo je samo bacanje "dimnih bombi" bez ikakvog efekta. .

  3. Zamislite da poslanici u skupštini Srbije zastupaju interese Bosne ili Madjarske naprimer??? Pa ovi su ljudi smešni. Njih je postavio SNS mi , koji ovde na Kosovu živimo BIRALI IH NISMO. U ovome i leži neuspeh u uspostavljanju osnovnih prava sada već nacionalnim manjinama kao što smo mi, srbi na Kosmetu. Sve neki frizeri, autolimari i kockari postadoše ministri. Zato nam tako i ide.

  4. Zamrzli su svoj rad,na kakav rad mislite gospodo.Pa sto niste dali ostavke pa hocete plate a od koga primite te plate i mnoge druge pitanja.Vi gospodo ministri i poslanici i drugi funkcioneri srpske nacionalnosti samo hocete da vas daju sargarepe e pa nema vise sargarepe.Vratite mandat ima ko hoce da radi.

  5. Sve se radi suprotno od normalnog. Svojim povlacenjem, nece doneti nista dobro. Pokazuje se samo da ne misle svojom glavom, nego se njima upravlja iz Beograda.

  6. To nema sumnje nema nikakvok efekta danas je to saopsteno sutra vec ce se vracati na rad ako beograd to trazi naravno.To vec polticari manipulisu i narod i sam sebe jer sa trepcom je zavrsena rec.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.