Kosovski ministar policije najavljuje da će Vučić biti uhapšen ako bez dozvole Kurtija dođe u Gračanicu

Ostavite komentar


  1. Никако да га враћате, оставите га код вас.

  2. A kad Mile najavljuje hapsenje hohstaplera laznog visokog predstavnika ako dodje u Srpsku, to je skandal?! A sta je ovo, najava hapsenja predsednika suverene i celovite Srbije (prema rezoluciji SB UN 1244) ako dodje u deo drzave ciji je predsednik.

  3. @ Uros nejaki urose ajd u 20 marke da ovaj tvoj nece ni prismrdeti granici ili kako god to napredni zovu ?

  4. Vucic je hrabar i junak,prosao je sve faze navijaca – huligana i on ce doci.Zamislite da ne dodje,svi bi u Srbiji rekli da je kukavica,strasljiv i mlakonja,ovako on ,sada,mora mora doci.Tako je bio hrabar i na hrvatskoj granici gde je nenajavljen krenuo da poseti Jasenovac i Pakrac,naravno da ga nisu pustili ,jer oni ne shvataju njegovu „miroljubivu“ misiju,nesto kao hodocasce.Tu oni vide provokaciju,a on nevin kao jagnje samo siri ljubav,mir,razumevanje,dogovor,…

  5. Kako moze premijer ili sef policije da odredjuje ko ce da udje u zemlju. Za to postoji zakon, pa i silni NATO ugovori o slobodnom kretanju itd.

  6. Uhapsite ga ( i sa dozvolom ) jer ce da pokusa da PROSVERCUJE tone parizera !

  7. Osim Vučića u Srbiji ne postoji političar koji bi (smeo) da (defakto) prizna Kosovo. Vučić je to odavno prihvatio i počeo da sprovodi počev od Briselskog do Ohridskog sporazuma, što je prošle nedelje ponovo potvrdio prihvatanjem predloga Borelja i Lajčaka. Koliko Vučić odgovara interesima Prištine, toliko Srbiji odgovara Kurti jer je praktično doveo do zamene pozicija Srbije i Kosova u očima nekih zapadnih zemalja.

  8. Hapsite ga , ne razmišljajte , voleo BiH da Drecun pokuša da predje ,,lažnu državu Kosovo,, . Lako je optuživati iz Beograda.Potvrdjujem da nisam bot.

  9. @Urose menjas teze. Tvoj predsednik je potpisao da mora traziti dozvolu da ode tamo, sta je problem? Kosovo i Metohika su medjunarodni protektorat, koji nije pod kontrolom Srbije. Sta je cudno?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.