Koštreš: Bojkot nije dobar

Ostavite komentar


  1. Ma vi se, opozicijo, plasite izbora, zato bi i da ih bojkotujete, osim one na lokalu koji vam odgovara, naravno.

  2. Pa ne mislite valjda svakoga dana da ponavljate kao papagaj da bojkot nije dobar ? Culi smo vec nekoliko puta. Dobro je vala, , hajde sad izadjite da se igrate malo ispred zgrade. Na svez vazduh.

  3. Izbore bojkotovace samo oni koji ne mogu cenzus da prodju time da sakriju sebe iza bojkota.

    1. marija i Aca su botovi.
      Rezimski botovi.
      A Tasa se plasi bojkota.
      Zbog gubitka posla.

  4. Imamo smesnu i zalosnu opoziciju. Svesni su da nemaju podrsku naroda. Jer ko jos podrzava lopove i lazove?

  5. LSV je svoju sudbinu vezao za sudbinu režima i tako je zapečatio. Po padu Vučića ova stranka će biti zbrisana iz javnog života ove zemlje.

  6. Gosn. Kostreš može da proveri kako su se odvijali poslednji lokalni izbori u Lučanima kada su svi učestvovali i rezultate posle tih izbora. To je bila ogledna vežba za predstojeće parlamentarne izbore. Ako gosn. Kostreš i gosn. Čanak misle da u takvoj lakrdiji valja učestvovati neka izvole.

    1. Isti dan kada su bili izbori u Lucanima odrzani su i u Beogradu,uslovi normalni,ali ipak je opozicija dozivela debakl.Podrsku nemaju te nemaju pa je bojkot za te likove mozda i najbolja opcija.Ionako se njihovo odsustvo nece ni primetiti,zivot ide dalje.

  7. Dobro, posle redovnog papagajskog ponavljanja „bojkot nije dobro rešenje“, samo mi još objasni kako ti nameravaš da se boriš protiv režima Aleksandra Vučića vezanih ruku, nogu i očiju?
    Drugom prilikom ćemo pričati o verovatnoći da u takvoj „borbi“ izađeš kao pobednik.
    Ali ako si baš zapeo da se tako „boriš“, što se mene tiče, slobodno, izađi i bori se, pa kako ti bude. Samo ne računaj na mene da ti ja u toj i takvoj „borbi“ pomognem svojim glasom jer ja imam pametnija posla. Bojkot!

  8. Bojkot nije dobar za mene i Canka.Sada gradjani Vojvodine pitaju VAS ,,ciji su nasi novci,,.????????????????????????????????????????????????????????

  9. Bojkot je najgluplja stvar koju je opozicija mogla da smisli. Jasan kukavički potez pred izbore. Jel može neko da mi kaže šta su dobili od silnih šetnji koje organizuju svake subote?!

  10. Kostreš nezna ili mlati. On ne vidi da Vučića bez slobodnih medija ne može ni i nikada pobediti ni kazniti!…
    P.Sajdžo 2020

  11. Za LSV sam glasao godinama, sada sam tek uvideo da me je Čanak vukao za nos. Gde su naše pare , Nenade? Gde je autonomija Vojvidine? Služiš režimu, za koga autononija ne postoji. Vučić nastoji da pobedi i na izborima rezrednih zajednica, osnovnih škola. Nenade bogatio si se godinama na naš račun, vreme je da odeš na đubrište istorije.

  12. Potpuna istina da nije dobar izbor kada je bojkot u pitanju,to svi znaju.Svesni su da nemaju podršku naroda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.