Kovačević: Poziv na dijalog predsednika SANU Kostića stigao u poslednjem trenutku

Ostavite komentar


    1. On je zagovornik politike nasilja posto rece da se ovo mora resiti na ulici tucom ili sta vec

      1. Da, prikazali su jednom, i nikad više, nit se može naći na sajtovima, torentima ili yuotube

  1. Jedinstvo opozicije je oduvek bilo upitno, jer kako protumačiti borbu za vlast, koju još nisu osvojili takozvani lideri opozicije.

    1. upravo ovaj stav je najveći problem ove vlasti. to što je vama SANU opozicija je dokaz koliko ste nesposobni a pride i neznalice.

  2. Malo je patrijarhalno sve to skupa. Kao, hajde, mir, nemojte da se svađate. Ali, ako dobro pogledate, nema nikakvih ozbiljnih tenzija u Srbiji. Postoji, doduše, jedno otvoreno pitanje o kome bi se moglo razgovarati: kako da se Srbija pozicionira u novom hladnom ratu, ali to je možda više za eksperte nego za ove ovdašnje kvazipolitičare… Ostalo je seosko dovikivanje preko plota.

  3. Po svim vasim izjavama sad mi tek nije jasno sta bi vi, da se bijete ili da razgovarate.

      1. CITIRAM Gopodina Kovacevica: Potpuno hamletovski! Biti ili ne biti, kaže Hamlet. Ja sam tu dilemu razrešio, ja ću da bijem! I više nema nedoumica, niti ih sme biti. Mi treba da bijemo! Na svaki način. Na svaki način. Ponavljam, na svaki način.

  4. Cenim gospodina Kovačevića kao dramaturga, ali mi se ne sviđa ovaj njegov stav da „ovo ne može drugačije da se završi nego uličnom tučom, ili nečim još gorim“. Šta to propagira gospodin Kovačiveić, da nije nasilje na ulicama?

  5. S kim dijalog? Prazne price od koje nema koristi za drustvo,samo bi posluzilo samoreklamerstvu Vucica. Sta se postize kad oni pricaju samo svohu pricu?

  6. Predsednik Akademije nema energije za ovakav dijalog.On je problem ,a ne Vucic.Sto se tice Patrijarha,slobodno ga upisite u Centralni komitet.

  7. Da li je ovo novi dramaturški zaplet ili je čovek ozbiljan kada pominje ulična rešenja ili neka jača. Bio sam ubeđen da se bavi ozbiljnim dramaturškim radom kad ono ispade da pokušava da napravi novi politički zaplet?

  8. A Dusan Kovacevic se ne oglasava. NJemu je danas sve potaman,pao komunizam i sad je sve u redu.

  9. Ovde nilada neće biti dobro za život, bar ne običnom radnom čoveku. To je jasno kao dan. Dakle, neće pomoći ni razgovori ni dogovori, ni ovaj političar ni onaj političar već je kao i uvek, jedina opcija: pasoš i na zapad.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.