Rekapitulacija obećanog i urađenog: Novogodišnji video „Kragujevačke bajke” liste „Za Kragujevac - Znamo se!” o večitim (pred)izbornim obećanjima naprednjaka (VIDEO) 1Foto: Z. S. M.

 

Grupa građana koja na lokalne izbore izlazi na listi broj 12 „Za Kragujevac – Znamo se! Dr Miroslav Stojanović Džiga” objavila je video pod nazivom „Kragujevačke bajke” koji najbolje oslikava rezultate gradske vlasti poslednjih godina.

Nosilac liste doktor Miroslav Stojanović Džiga je tim povodom izjavio:

– Kraj godine je pravo vreme za rekapitulaciju obećanog i urađenog kao i prilika da se podsetimo najpopularnijih bajki koje smo slušali prethodnih godina. Ja nisam Deda Mraz a još manje sam verovao u ove bajke koje su nam servirane godinama. Nadam se da će moje sugrađanke i sugrađani na izborima znati da naprave razliku između bajki i realnih obećanja, istako je dr Stojanović.

Na kraju svog video obraćanja Miroslav Stojanović Džiga je svim sugrađanima poželeo srećnu i uspešnu Novu godinu u novom Kragujevcu čije temelje, po njemu, „postavljamo 17. decembra! Lista broj 12 – Znamo se!”

Na listi „Za Kragujevac – Znamo se! Dr Miroslav Stojanović Džiga”, su 42 kandidata za izbor odbornika Skupštine grada Kragujevca na lokalnim izborima raspisanim za 17. decembar 2023. godine.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari