Kremlj: Putin i Vučić o bilateralnoj saradnji i regionalnim pitanjima

Ostavite komentar


  1. Sta to bi Vrhovni Komandante? Sta ce sada biti sa, do skoro punim ustima o navodno dogovorenim i narucenim raketama iz Francuske? Sta je sa Super Pumama sta je sa sa Pancirom, Migovima iz Belorusije, raketama Mistral, sta sa bespilotnim letelicama ? Znaci, ili da je sve to bilo redovno preduvavanje balona za potrebe zaludjivanja javnosti ili je neko spolja zapretio,na primer otvaranjem hiberniranih dosijea ? Ili i jedno i drugo.

  2. Obzirom na virus „Sovilj“ i zabranu putovanja avionom kako stici do Socija! 2.249 km preko Ukrajina ili 2.610 km preko Turske uz posetu svom omiljenom diktatoru Erdoganu! Kako ono što je duže srcu bude kraće!

  3. Svaki sastanak Predsednika Vučića sa Putinom potvrđuje i učvršćuje saradnju i iskreno prijateljstvo između država!

    1. Dobro, dobro, trebalo bi da bude tako. Mislim da bi svaki sastanak trebao da nešto potvrdi, učvrsti, uveća,………..nikako da smanji, inače, po logici nebi isti imali svrhu. I dobro je što si nam to ti blagoizvolela objasniti nego, životati, što ono ‘predsednik’ napisa velikim početnim slovom? Nadam se da nije štamparska greška, e onda u čemu je kvaka??

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.