Kremlj: Razgovor Vučića i Putina u četiri oka

Ostavite komentar


  1. Jadan nas Predsednik, opet mora sam da hvata i pise beleske. Postaje u poslednje vreme sam svoj cata. To mu je 101 zaduzenje koje samostalno prisvaja.

  2. Vučiću , ako si bio student generacije na Pravnom fakultetu, doduše tvoje su studije potrajale celih 7 godina, što nije prosek studenta generacije , to znamo.
    Ali da te nešto drugo ja pravnik ptiupitam , oko tvog naglašenog „U ime Srbije…“ .
    To pitam jer je poznato da ti nisi dobio nikakvo zeleno svetlo za razgovore sa Rusima , kada govoriš u ime nas gradjana ,Srbije ,dakle zvanični deo razgovora nema saglasnost Parlamenta .
    Za sve u četiri oka nije nas briga , ali kada govoriš u ime gradjana Srbije , to tako ne ide studentu generacije . Pravne nauke …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.