KRIK: Novica Tončev 2010. godine tajno osnovao ofšor firmu na Britanskim Devičanskim Ostrvima

Ostavite komentar


  1. Mogu oni što god požele.Posao im daje država jer su ministri,članovi vladajuće koalicije.Ministar za siromašne krajeve,i šta je uradio za te krajeve….NIŠTA….Srbija nema institucije države,odn .ima ali ne rade svoj posao jer će se zameriti ,,nekome,,.Nema rešenja…..

  2. Mislim da je ovaj Tončev najbolji ministar, jer je toliko osiromašio te krajeve i ispunio kvotu 100% šta će čovek takvo mu mesto.

  3. Procesljajte malo i ministra Popovića i on ima firme a isto negira pronadjite papire istotako i fondacija koju vodi popović a dire ktor fondacije je direktor partije SNP.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.