Krivična prijava zbog krađe izbora u Žitištu: Prvi put se za izborni inženjering tereti „organizovana kriminalna grupa“

Ostavite komentar


  1. Šta reći sem daxsevzo tako radi…i da bi po svim opštinama gde ima ovakvih i sličnih dokaza, podnositi u ovakve tužbe.. i praviti i BELE KNJIGE, za budućnost..ja BiH u vakve stvari slao i ODHIRu kao dodatak..čisto da im se ovo ne ponovi u nekoj drugoj državi..

  2. Браво за ово,и то урадити у свим општинама! Не можемо да очекујемо да нам странци решавају изборну крађу а ми само да седимо и чекамо.

  3. Veliko bravo samo za poštene ljude iz Žitišta! Kada bi po celoj Srbiji ljudi samo malo digli svoj glas, gde bi nam bio kraj.Ali to je realnost, jug Srbije ne želi bolji život.

  4. За сваку похвалу поштеним људима из Житишта! Када би свака општина овако реаговала!

  5. Bravo

    BRAVO cela Srbija treba da podnese krivične prijave protiv ove neprosvečene i lopovske bagre samo tako kako bi ova zemlja mogla da se spase totalne propasti

  6. Za svaku pohvalu, ovo je izgleda neka opasna ekipa u tom Žitištu. Vidi se da su se dobro pripremili i da su to izuzetno hrabri ljudi!

Ostavite komentar


Politika

"Niko nam se nije obratio": Građani blokirali Požešku ulicu na poziv Kreni-Promeni, Savo Manojlović i saborci prespavali u Opštini Čukarica 10

„Niko nam se nije obratio“: Građani blokirali Požešku ulicu na poziv Kreni-Promeni, Savo Manojlović i saborci prespavali u Opštini Čukarica

Građani su na poziv liste "I ja sam Beograd - Kreni-Promeni" blokirali Požešku ulicu, u Beogradu, i uputili se ka Opštini Čukarici u kojoj su prenoćili kandidat za gradonačelnika ove grupacije Savo Manojlović i aktivisti Nikola Stanković i Aleksandar Jovanović jer opština, kako kažu, ne želi da im da overivače za potpise. Stanković za Dans navodi da im se niko od nadležnih nije kako bi se problem rešio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.