Krkobabić uporedio Jankovića sa Dartom Vejderom: Poštujem Vaše veštine, ali moj tata i Vučić su pobedili a ne Tviter

Ostavite komentar


  1. I otac i deda se pobrinuli da ti malte-ne nasledno sediš gde si ….. Zelen si i neuk (čedo Mićino) da ocenjuješ i procenjuješ ljude….

  2. Ti, Krkobabicu III, da ustanes i stojis u stavu mirno dok izgovaras ime univerzitetskog profesora i intelektualnog dzina, Vladete Jankovica! To sto ste pobedili na izborima onako kako ste pobedili, uz pretnje i podicivanja je sramota koje treba da se stidite a ne da se njome ponosite. Sramota je i to sto se jedan megatrendovac uopste usudjuje da uzme u usta ime uvazenog profesora i nekadasnjeg poslanika Srbije pri Svetoj Stolici i Ujedinjenom Kraljevstvu. Fuj!

  3. Ne liči na dedu pokojnog.mislim da je kupljen u porodilistu.sns treba da ga izbaci iz skupstine da su pametni.komentar ne obljavljuj i obrisi da mi ne proganjaju one babe iz udruzenja ukradenih beba u sfrj porodilistima,pozdrav

  4. Da nije Krkobabica neznam sta bi bilo sa Srbijom i skupstinom,verovatno bismo morali smanjiti broj poslanika jer Srbija od njih nema boljih i strucnijih ljudi ,ded i tata a sada tata i sin,SRAMOTA!

  5. Sram vas bilo Krkobabići , ni stida nit srama , samo debelo laži i grabi za rad interesa , bitange .

  6. Dinastija Krkobabić nek izlaze sami na izbore pa da idimo dali ce dobiti pedeset glasova, lopv nadedu i na tatu.

  7. Nakon završene Mega bolje prvo radno mesto direktor hotela. Drugo poslanik. I to sve na račun dede. Bez i malo napora i zalaganja. A penzioneri koje predstavlja radili radili. I šta su zaradili i dobili. Ništa…

  8. Najmladji Krkobabic je samo jedan mediokritet i nista drugo, kakva bruka jos se poziva na tatu pa upravo jw to sramota sto porodicno sede nekoliko kolena ista porodice u parlamentu

  9. To se i vidi ko je profesor čim je bio u ujedinjenom kraljevstvu i STOLICI hoklici fuj užas

  10. koji si ti penzioner ovo je kao alan ford broj 1 mu ostavio partiju u amanet ili je detetu dosta da bude direktor nacionalnog parka

  11. Boze, pa on nije umeo dve recenice da poveze…ko njega izglasa za poslanika… a ima jo jedan, njegov brat…

  12. Nije lako ovom junosi. Zamisli probudis se svako jutro i prvo sto vidis u ogledalu je ovo lice Hobita iz gospodara prstena

  13. Neka tvoj tata izađe samostalno. 0,001 % od cenzusa.Kao i mnoge partije i bratije iza imena prvorođenog. U mišiju rupu…..

  14. Док сам гледао овог посланика у преносу нисам знао ко је али ми је било јасно да је од осионе и саможиве сорте. Сад видим чији је, трећа генерација паразита.

  15. Slinavko jedan,da to nije dede bio bi napismeno i na ulici. Obraćaš se i kritikuješ profesora Jankovića a ne bi trebalo ni ga spomeneš. Toliko si jadan da ne može gore.

  16. Ovome bukvalno mandat ostavio deda u amanet. Poslanik u Srbiji postalo nasledno dobro, blago nama sa tatinim sinovima

  17. Tacno je da je Orlic najbolji predstavnik sekte.Samo mi nije jasno zasto u parlamentu postoji nasledno pravo na poslanicki mandat?!!!

  18. Cekaj bre, decko od 33 godine poslanik ispred partije penzionera!! Pa ja sam mislio da su Vucic i Dacic ogledalo naroda, ali sam ocigledno pogresio

  19. Lik već vidjen u „Beloj ladji“: Šojićev Janaćko! 🙂
    Svaki dalji komentar je suvišan…

  20. Krkobabic ? Da taj nije rod ONOME ? A da ga stave za direktora posta, naslednu funkciju ?

  21. Tog mladog dečkića treba da je sram, tako mlad, a već iskvaren. Svi u Srbiji znamo da dinastija Krkobabića ide od njegovog dede, preko tate pa do njega i …..u smislu političkih funkcija u javnom delanju. Imam utisak da se ponašaju kao da je Srbija neka vrsta njihove prćije!

  22. Profesor Jankovic je ukazao na nepostovaje zakona o informisanju i izborima, mladi Krki nije pazljivo slusao, da je Srbija slobodna zemlja on i njegov tata ne bi bili tu.

  23. Sta reci kad se javi Kikirez od balsavomane dinasije, pradeda bio u supstini , deda pored njega tata mu cuva ledja u skupstini, baba i mama u socijalnim ustanovama. Jos da ozeni Stasu iuzme Pilju za kumu pa pravac kod Kima.

  24. Gospodine Krkobabiću, nemojte molim vas samo vi da komentarišete i poredite, jer niste kompetentni. Moram vas podsetiti da vaša „dinastija“ Krkobabić dobro unovčila politički angažman od vašeg dede, preko vašeg oca do vas. Naša deca i unuci zbog vašeg političkog programa nisu mogli nigde da pokažu svoje znanje, i ako su izizetno obrazovani i imaju mnogo bolju viziju od vas. Možda jednog dana se i postidite vaših izgovorenih reči, ali verujte makar u Boga, jer dosta sam upoznat sa vašom „dinastijom“, mnogo više nego što mislite.

  25. Zasto napadati Krkobabice,nisu oni sami mogli da se stave na spisak,neko je to sastavio a zna se koje potpisao.

  26. Ono kao „e, mala smo zemlja, zašto se delimo na opoziciju i nas, zašto nas ne podržavaju svi u laganju, nasilju, i lopovluku? Ipak smo većina, tata mi reko!“

  27. Ovaj zutokljunac umislio da nesto zna a vidi samo ono sto mu je ispred nosa,misleći da je to sve što postoji,za njega dalje ne postoji jer ga i ne vidi,dijagnoza je, ‘Suzeno polje svesti“.

  28. E ovo je primer kakva smo mi država, prvo deda pa tata pa sada ovaj nazovi političare Odakle vi pravo da nam više na leđa tovarite krkobabiće? Sramota!

  29. Dokle vise ovi Krobici pltroni vlSti da ovaj balavac prestVlja penzionere Srbije nijemu valjda deda ostvio prvo sinu pa onda unuku,jasam penzioner dajmo svi posteni penzioneri dase odreknemo ovog olosa stonas prestavlja.

  30. Sta reci kakav otac takav sin. Tata se nafatirao preko zemljoradnickih zadruga, farmi i svega ostalog sto je radio i mozda jos uvek radi. Sin povukao na oca definitivno, pa se jos smestili u fotelju pored predsednika, sramota doticna gospoda je celoj srbiji poznata. A sta ocekivati sve moj do mojega,a pored ovog naseg predsednika sve lopovi od onih sitnih pa do ovakvih koji teze poprilično da narod vise nemoze da ih nosi na grba i. SRAMOTA

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.