Kuburović: Izveštaj Fridom hausa nije tako crn kao što neki govore

Ostavite komentar


  1. Ne gospodjice, crn je, da crnji ne može biti.

    Poštovanje Redakciji Danasa

  2. Pa, valjda nije tako crn, … ako si od Nemacke daleko koliko i Honduras od Amerike …

  3. Evo, ja se slažem sa vama da izveštaj nije tako crn. Meni se čini da je u Srbiji tamno crno.

  4. Znači izveštaj nije toliko loš, kada se pažljivo čita, a onda dodaje da ne oslikava pravo stanje stvari!!?? Da li je moguće da je ona ministar? Naravno da je svrha poitičara da što manje kaže sa što više reči, ali nije poenta da govore gluposti. Jasno mi je da slede primer vodje koji je, zarad vlasti, promenio više puta sva životna načela, i koji, uzdajući se u ograničenost svog naroda, ne prestaje sa lažima, ali pokažite barem malo ljudskosti u svemu. Čovek koji je govorio 100 muslimana za jednog Srbina se sada zgražava na maketu vešala! Ta vešala su simbol a ne realna pretnja! Da li stvarno mislite da bi bilo ko iz opozicije vešao bilo koga!!?? I o vešalima priča čovek koji je bio ministar informisanja kada je Ćuruvija eliminisan!
    Tuga!

  5. šta li ćete vi raditi posle učešća u ovoj diktaturi ? šta mislite kako će ljudi da gledaju na vas koji ste bez pogovora služili „vođi“, A njega briga, on će u penziju a do penzije će da krca to što je bata „uštedeo od asomakuma“.

  6. Koga briga za donete zakone kada se ne sprovode.
    Da radite po zakonu, pola stranke bi vam bilo po zatvorima, a Vlada bi zbog svih dosadašnjih afera (preko 180) makar dala ostavku. Ne gospodo, vama fali obraz, čast i poštenje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.