Kurti: Imaćemo 12 ministara i 26 zamenika

Ostavite komentar


  1. Da se ugledamo na njih a Vučić obećavao smanjenje broja ministarstava a kada je osvojio vlast uveo još cetiri nova. Nova država Kosovo ima šansu da postane nova supersola na Balkanu.

  2. Toliko je Kurti opsednut Srbima da na svaki nacin zeli da nas izigra. Sa dvanaest ministarstva ima obavezu prema Srpskoj Listi jedno ministarstvo. Pa i to zeli da izigra ne postujuci preko 53.000 punoletnih Srpkinja i Srba, dakle majke i oceva jos dva puta toliko njihove dece. Ako bas forsira zene dve trecine od buducih poslanika i kandidate za ministre iz redova SL su zene.
    P. S. Odavno sam rekao da je SL nastala kao pandan Rugovinom LDK. Natalitet Srba na KiM je vec dva puta veci od nataliteta Albanaca. E, jedino sta necemo kopirati Albance je nacin na Koji su Albaci postupali prema: „Postenim Albancima“, jednostavno, necemo da prljamo ruke.

    1. Miodraze tebi ko da placaju da pises komentare a totalno si neupucen. Gde pise da mora biti ministar iz stranke koja je osvojila mandat? Nigde. Pa i u Srbiji je premijer osoba koja nijw ni bila birana na izborima. Mnoge ministre je AV tako postavljao. I nastavak komentara ti je skroz bzvz, neutemeljen nacinjenicama. Srbi nemaju veci natalitet. Vi ne ubijate protivnike oruzjem ali ih na svaki drugi nacin unistavate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.