Kurti: Nismo za privremena dokumenta, ali odgovaramo na ono što Srbija radi građanima Kosova

Ostavite komentar


  1. Reciprocitet izmedzu dve suverene drzave je normalno mera!!! Bravo KURTI!

  2. Pa to je naj demokratska stvar reciprocitet sta mi radis ti radim bravo

  3. Reciprocitet moze da postoji izmedju ravnopravnih, medjunarodno priznatih drzava, clanica svih medjunarodnih organizacija, medjutim ta tvorevina na Kosovu ne ispunjava ni jedan od tih uslova. Kurti moze da uvodi reciprocitet sa Donjeckom ili Luganskom.

  4. Svi bi da uvode neke mere, a za resenja neka se ceka jos 20 godina ili mozda vise!? Kako to da niko nije zainteresovan za kompromis? Kome to odgovara?

  5. Ovaj PETKOVIC kaze ugrozava se sloboda kretanja,smesan po malo,ja kad prolazim kroz Srbiju moram dobit jedan papir umesto licne karte sa Kosova,i plus 5 ili 10 evra BAKSIS policajcima da ne bi pola sata cekao (papir se stampa za 2 min) znaci reciprocitet ti je sto nam Srbija radi mi njoj cemo raditi ajd na zdravlje

  6. A sad u stvaranje Republike Srbije na Kosovu sa vecinskim srpskim stanovnistvim a neka probaju oni sa „reciprocitetom“ .Posto ih ameri koriste u svojoj geopolitickoj igri sa Rusijom proci ce kao Ukrajinci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.