Kurti: Obavestio sam Eskobara o koracima koje je naša vlada preduzela u vezi sa uredbom CBK

Ostavite komentar


  1. Zanimljivo kako i BETA i Danas jako precizno znaju da napisu „katalonski separatisti“ ili kada je Donjeck u pitanju da napisu „ilegalna i samozvana teritorija“ , medjutim kada su u pitanju ilegalna, separatisticka, velikoalbanska tvorevina na Kosovu kao i „premijeri“ i „predsednici“ te tvorevine, koja btw. spada u istu kategoriju kao i Donjeck, onda se koriste termini i tretman kao da se radi o stvarno nezavisnoj i suverenoj, medjunarodno priznatoj drzavi. Postavlja se pitanje kada ce drzava Srbija najzad poceti da reaguje i sankcionose one koji ne postuju ustavni i teritorijalni integritet drzave Srbije.

  2. Cirkus I farsa,kao on je obavestio a mora da radi sta mu kaze bolesni zapad. On se kao drzne I neslusa nikog I radi sta hoce. Kolika bezumnost I u to da neko poveruje.

  3. Do tebe zamozvani MW: Postavlja se pitanje kada ce drzava Srbija najzad poceti da reaguje i sankcionose one koji ne postuju ustavni i teritorijalni integritet drzave Srbije.
    Komentar: SRB to ne postuje i nece je postovati sve dok taj USTAV odrazava ekspanzijske tendecije Beograda. Isti taj BG kao glavni grad ostatka YU, kapitulirao 1999, to je rezultirao: povlacenje svih administrativnih i represivnih snage sa teritorije Kosova. To znaci da, od 1999 ta YU sa glavnim gradom Beograd ostaje bez teritorije Kosova. Pa otkud za ime boga novonastala drzava, Srbija model 2006 daje sebi za pravo da stavlja Kosovo pod svoj USTAV?! Od nastanka YU pa sve do 2006 nije bilo drzava iermnom SRB na zemaljskoj kugli!

  4. @Dani Kovac

    Malo ko zna lupeta kao ti, prirodni talenat ili puno vezbas? Postoji R1244, vazeca rezolucija UN-a koju moraju da postuju sve clanice UN-a a u kojoj jasno stoji da buduci status Kosova mora da postuje teritorijalni integritet SRJ tj. Srbije kao pravne naslednice i da buduci status mora da bude rezultat dogovora. Srbija je pravna naslednica SRJ i zato je npr. prisutna na svakoj sednici u UN-u koja je posvecena Kosovu, zato je obavezuje i Kumanovski sporazum iako ga je potpisala SRJ, Dejtonski sporazum iako ga je potpisala SRJ. Kapiras? Osim toga, postoji Badinterova komisija koja je jasno odredila da samo republike imaju pravo na otcepljenje a ne i pokrajine. postoji i Zavrsni akt iz Helsinkija koji zabranjuje jednostrano menjanje granica i tako dalje i tako dalje. Ti pricas nesto o „ekspanzijskim tendecijama“ Srbije a na Kosovu su Albanci postali vecina etnickim ciscenjem i zlocinima, pljackanjem tudjeg uz pomoc svakog okupatora koji se pojavio na ovim prostorima? Od Turaka, preko nacista do danas. Cak ni sopstveni naziv nemate za tu teritoriju nego koristite srpski naziv „Kosovo“. I u Makedoniji ste hteli da cepnete deo drzave i onda imate obraza da pricate o „srpskoj ekspanziji“? Sta je postavljanje albanskih tabli tamo gde su vecina nego nasilnicka i primitivna velikoalbanska ekspanzija. Tako da…

  5. Eskobar je terorista kao i Kurti i šta tu ima dase kaže, pričaju priče za malu djecu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.