Kurti: Vučić namerava da ostavi otvorenu mogućnost invazije na Kosovo

Ostavite komentar


  1. Kako nije potpisao, kad Vucic kaze da smo mi sve ispunili za razliku od vas?
    A i vodimo 5:0 tako da nas boli uvo. .

  2. Jel se to Kurti pribojava šta može da mu se desi u bliskoj budućnosti??? Ako je strah, onda neka se dozove pameti i vodi ispravnu politiku na KiM a srpski narod ostavi da živi normalnim životom.

  3. se ne ide bez one stvari,pa tako i za neku invaziju treba dosta stvari.Daleko od toga da su radikali odustali od nekadasnjih srpskih zemalja i teritorija u okruzenju,ali taj film se nece gledati.

  4. Oteo si pa se plašiš da se gazda ne vrati.I nije ti malo skoro celo Kosova,hoćeš i sever.Budi siguran da će se gazda vratiti po svoje,kad tad.

  5. Koja invazija covece? Nema od toga nisto. Moze da usledi jedino invazija botova ali samo na internet portalima. Ne plasite se ovog nepomenika sa dve leve noge, taj ni vojsku nije sluzio.

  6. Kurtiju je cilj proterati sve Srbe sa Kosova a Srbiji će povratak na KiM biti istorijski zadatak.Kad tad biće opet Srpsko.

  7. Sa čim (s’ kim) da izvrši invaziju? Dobili bi smo po tamburi kao u Banjskoj. Čeka se da „ruski tenkovi“ izbiju na Dunav, pa sa njima verovatno.

  8. Господин Албин К. је коначно извукао на видело српску политику “одбране националних интереса“, која подразумева оружану агресију на Косово и њене грађане са понављањем злочина које је цео свет гледао крајем 90-их година, са тенденцијом још веће бруталности и обима. Тога је свесна и међународна заједница, те ће намере српских нациста осујетити пријемом Косова у НАТО, чија извесност је у директној сразмери са јачином звецкања оружјем и отвореним ратним покличима из Београда.

  9. Imam dojam da ovaj Kurti u tom vodjstvu „Kosova“ ima sebi zadatak samo sta i kako sa Srbijom. Nevidim nigde da brine o Narodu, o ekonomiji o napretku tamo svih, a i nezna se kako zivi najprosecniji Siptar ( po meni nikada, Albanac, jer ti ljudi zive u Albaniji ), nigde se necuje glas najprosecnijeg koje kao vodi Kurti. I ko je Kurti, koga on stiti ili koji mu je uopste zadatak, na ovoj funkciji, a tek Predsednica ?

  10. Kurti je u pravu. Može da se desi da u nekom trenutku Vučić pokuša tako nešto. Međutim, mislim da tim potezom ne samo što ne bi ništa postigao na Kosovu, nego bi otvorio i pitanje Vojvodine, Raške/Sandžaka i Preševa i Bujanovca.

  11. Ma pusti ti to sta „Vučić namerava“, nego reci ti nama znas li ti kad je „iskovan prvi dinar“ koji ti zelis da „ukines“ kao platno sredstvo na Kosovu ?
    Srbija cak i kada bi postala clanica EU ona NIKADA nebi postala deo „evrozone“ i ukinula dinar koji znaci „zivot i parce hleba“ za svakog Srbina ma gde ziveo“ !
    O tome ti malo „porazmisli“ a ne sta Vučić namerava !

Ostavite komentar


Politika

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora 10

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora

Premijer Aljbin Kurti pozvao je predstavnike opozicionih partija na sastanak kako bi razgovarali o dnevnom redu za usvajanje niza zakona. Predsednik PDK Memlji Krasnići pozitivno je odgovorio na poziv, prema kojem bi glavna tema sastanka trebalo da bude određivanje datuma vanrednih izbora. LDK i AAK su odbili da učestvuju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.