Kurtijeva poruka Lajčaku

Ostavite komentar


  1. Reciprocitet moze da postoji izmedju suverenih i medjunarodno priznatih drzava i ne moze da postoji izmedju drzave i protektorata koji glumi da je drzava. Kurti je populista sovinista, za vreme svoje vladavine nista nije uradio ni u vezi korucpije, menanja sistema, zaposljavanja sta je sve obecavao i onda mora ovakvim jeftinim potezima da skrece paznju sa svoje nesposobnosti. Postavlja se jedino pitanje zasto Srbija napokon ne uvede mere protiv Albanaca sa Kosova nego tolerise ovo izivljavanje, pocev od zabrane tranzita robe kroz Srbiju,zabrane upotrebe dokumanata koje je izdala „drzava kosova“, suspenduje izgradnju auto-puta itd.

    1. Zato što su u vladi uvlakači i ljudi poltroni, nemamo pravu opoziciju, veliki vođa je ko zna šta ispotpisivao u Briselu i verovatno da nam je nemoguće da bilo šta kažemo jer mu Merkelova verovatno preti tim papirima, na scenu stupaju velee izdajničke snage, žuti su mala ne spram ovih iza kojih stoji zapad, Veselinović i Radojčić, koji čupaju uši poslanicima i pljačkaju mala i srednja preduzeća, širom cele Srbije, kupuje mafija legalne lokale i preduzeća, po principu sad ti se nudi toliko a idući put upola manje, jer naravno tu je i bata od velikoga, ovo svi znaju samo se prave Toše..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.