Lajčak o najavama mogućeg ukidanja platnog prometa: Verujem da neće dovesti do opasne situacije

Ostavite komentar


  1. Pa ko pita sta misli lajcak ili vucic centralna banka noxas uzeo mandat da stopira dinar tacka gledajte

  2. Verujem da neće postati opasno, verujem da ćemo pronaći rešenje koje neće imati nikakvih negativnih posledica“, optimističan je Lajčak.

    Treba samo pronaci „kompromisno resenje“ i umesto platnog prometa u Dinarima, Srbima na Kosovu slati „RUBLJE“ !

  3. Svi dinari sa Kosova se upravo DELE po Srbiji, ispred Poštanske štedionice.
    PA ŠTA ? ŠTA NIJE JASNO?

  4. Vučić moli? Stalno ponavlja koliko smo jaki i da mu niko ništa ne može, sačuvaće, pa će sve isporučiti Kurtiju na tacni. Dotle će bolesno urlati na svoje građane i građanke i kukati kako su oni krivi, hoće da ga sruše i da ponovo pljačkaju ono što je on stvorio.

  5. Uradi bre nesto Vucicu, nemoj da kukas samo. Dosta vise sa izdajom, zadnji je trenutak.
    Ako ne znas sta treba uraditi, pitaj nekog ko zna

  6. Значи по вучку ћемо гласно да одемо са Косова?

  7. Ipak ce morati ponovo paralelne institucije. Vratiti sve na pocetak. Nikada siptari nece upravljati Srbima, ne moze sluga da upravlja gospodarom., u sopstvenoj zemlji. To se nece desiti pa da se ceo svet okrene naglavacke

  8. Znate koliko je lajčak zainteresovan za to pitanje kao lanjski sneg, on radi šta mu gospoda iz amerike kaže kao i ostali evropljani, klinton je uzeo pare za kosovo od mafije i to moraju da ispoštuju ali daće dragi Bog pa će se situacija promenuti u svetu neće ameri doveka vladati a onda vraćaj koko što si pozobala.

  9. Najava Prištine o ukidanju platnog prometa sa Srbijom je maslo EU, pa to Lajčak i sam kaže, samo pročitajte između redova. Ništa Priština neradi sama jer nema potrebe, sve je to maslo Amerike i EU.

  10. Ivan@
    A sta ces ti i svi mi da uradimo za sebe?
    Vucic je izdajnik,i njihov covek .Nije ti jos jasno?
    Zasluzujemo sve , jer smo bez svesti, savesti, casti….

Ostavite komentar


Politika

Šolc, Makron i Meloni: Predlog Lajčaka solidan model za ZSO 10

Šolc, Makron i Meloni: Predlog Lajčaka solidan model za ZSO

Nemački kancelar Olaf Šolc, predsednik Francuske Emanuel Makron i premijerka Italije Đorđa Meloni u pismu premijeru Aljbinu Kurtiju potvrdili su da predlog izaslanika EU Miroslava Lajčaka za uspostavljanje Zajednice srpskih opština (ZSO) predstavlja "solidan model, pažljivo osmišljen uz pomoć evropskih pravnika i eksperata, zasnovan na postojećoj najboljoj praksi u Evropi".Kako prenose prištinski mediji oni su poručili da postoji rizik da Kosovo neće imati neophodnu podršku za članstvo, ako ne počne sa uspostavljanjem ZSO.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.