Lazanski predao kopiju diplomatskih akreditiva zameniku šefa ruske diplomatije

Ostavite komentar


  1. Nadajmo se da je stavio kravatu. Inace, ovo je potpuno besmislena „vest“ o rutinskom postupku svakog novog ambasadora, a pre predaje akreditivnih pisama sefu drzave, sto moze uslediti i dosta kasnije. Inace, radi se o starosnom penzioneru, koji nikad u zivotu nije imao nikakva iskustva u diplomatiji, tako da je imenovanje zapravno nezakonito po dva osnova. A ni njemu nije neprijatno da bude apsolutni pocetnik u 68. godini zivota. Naravno, na veoma velikoj deviznoj plati, uz sofera, obezbedjenje, batlera, bastovana, rezidenciju, sekretarice, diplomate, privilegije, diplomatski pasos, diplomatske fri sopove i reprezentaciju…

    1. Pričate besmislice Lazanski je svetski čovek prosao ceo svet ako nema prakse u diplomatiji on ce to vrlo brzo savladati jer je takav čovek koji voli posao koji radi.Ja mu verujem u svakom.pogledu.

  2. Zasto je Vucicev izbor gospodina Lazanskog za naseg ambasadora u Moskvi pucanje u nogu nasoj diplomatiji?
    Zato sto je novinar Lazanski, mnogo korisniji kao tumac i serviser Putinove politike u Beogradu,nego sto ce biti branilac Vuciceve politike u Moskvi.

Ostavite komentar


Politika

Stefanović: Vučić možda vrati i dečji rad 7

Stefanović: Vučić možda vrati i dečji rad

Umesto čestitke, radnici Srbije su za Prvi maj od Aleksandra Vučića dobili obećanje da nikada neće smanjiti radnu nedelju na sedam sati, čemu teži ceo svet, uključujući i Crnu Goru, koju je uvredio da su neradnici, izjavio je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović, reagujući na izjavu predsednika Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.