Lažne su optužbe da imam 300.000 evra na računu

* Javnost se dovodi u zabludu da ja nešto krijem * Od septembra Demokratska stranka kreće da razgovara sa građanima od Surdulice do Subotice
Dragan Šutanovac, predsednik DS, tvrdi za Danas da imovina njegove porodice nije sporna i da je ponosan zbog toga

Ostavite komentar


  1. Ima đon na obrazu. Nije rekao ni jednu reč o poreklu novca i kako ga je stekao.

  2. Imas ti mnogo vise a nikad nista konkretno nisi radio. Nazalost kao i vecina sada na vlasti kojima je jedini posao da izigravaju postenjacine.

  3. Ko je lud da drži tolike pare u banci? Počasni građanin Nenad Bogdanović na računima nije imao ni 100 evra, ali koliko je imao u sefu?

  4. Ima Šule mnogo veće pare od 300000€ i to u Švajcarskoj banci gde svi pošteni lopovi drže svoj plen.

  5. Razgovarajte Šule sa malim privrednicima i preduzetnicima, jer ćete tek tu videti kako ubrzano propadaju srpski privrednici i njihove porodice. Nije teško iz APR-a dobiti listing svih firmi. Obećajte da ćete kada dođete na vlast pod hitno promeniti pljačkaški Zakon o Javnim beležnicima i druge čiji je cilj s jedne strane pljačka naroda, a s druge bogaćenje sns-a. Samo konkretna i oročena obećenja.

  6. Posle 12 godina na najvišim položajima u vlasti i ja mislimda da je to laž i to ogromna.Jer sumljive
    sume mogu da se posmatraju i odozdo ali i odozgo. T.o znači da je mnogo verovatnije da je iznos veći barem za 2 nule IZA ONIH PET.

  7. botovi nisu obavešteni da su slične optužbv koje šire vučićeve tajne službe, sve propale na sudu, i to vučićevom. ali su opet dobili zadatak da lupaju neistine (za dobru platu).

  8. Dragi moji , zbog ovakvih onakvi sad imaju priliku , koju obilato koriste , da nam se p****u po glavama i zivotima. Zabole njih za nas , vec im je krivo sto onaj drugi sad moze a ovaj moze manje.
    Sve pod pokroviteljstvom i aminovanjem raznih sluzbi ovdasnjih i stranih. Ovi sada su daleko najodvratniji , ali kad se pak ovi vrate ponovo gladni …

  9. On se poziva na sudske odluke a preti demonstracijama na kojima se kritikuje korumpirano pravosudje.. Nego da vratimo mi film malo nazad, kad je ono DOS obecao da ce sve biti dozvoljeno sto nije zakonom zabranjeno. Kad su zajasili na vlast odmah su ukinuli nezgodne zakone, sluzbu drustvenog knjigovodstva (SDK), sve sto im je bila prepreka presipanju drustvene svojine u njihove dzepove i poseli svoje burazere u urbanistickim i katastarskim sluzbama. I sad samo ponavljaju mantru da nista nije bilo protivzakonito cime priznaju bogacenje iako i dalje kriju cifre, bankovne i offshore racune. A kad sirotinja pretura po kontejnerima teba da znamo da je nekada ta imovina bila i njihova.

  10. Podrzavam saradnju i ujedinjenje DS-PSGS-SDS, podrzao bih i siru saradnju ako je moguca.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.