Lazović: Ljudi koji predlažu ujedinjenje istrošili politički autoritet

Da li će se lideri opozicije odazvati pozivu Borisa Tadića na ujedinjenje oko njegove strategije?

Ostavite komentar


  1. Sami ste priznali, „borba protiv režima“, a ne „borba protiv sistema“. Tu završavam dalje čitanje.

    1. Nema, Milena, promene sistema bez menjanja rezima.
      Prvo ovog nazadnog, a onda i svskog sledeceg rezima koji ne bude menjao sistem.

      1. Ne treba da izmišljaju toplu vodu, neka prate crnogorce, mada je Spc u Srbiji podržava Sns mafijaše…

    2. Tja, tako je. Ni mene ne interesuje buljuk ovih što bi da budu kalifi umesto kalifa. Njima smeta ovaj režim (koji smeta svakom normalnom ljudskom biću), ali, mnogo vole ovaj sistem koji je uspostavio Milošević. Ni jednoj bulumenti, koja je došla na vlast posle Miloševića, nije palo na pamet da menja njegov sistem. Ovi sadašnji pretendenti se ni po čemu ne razlikuju od prethodnika. Dobro, malo su mlađi, ali su se, u jurišu na vlast, već pokazali u pravom (sumračnom) svetlu.
      Nego, svi oni (i bivši, i sadašnji i pretendenti), da dignu spomenik još ogromniji, najvećiji, najlepšiji, najtvrđiji od Nemanjinog. Kome, pita narod? Miloševiću, marvo rajinska.

  2. Bez njih se ne moze i nemojte vise to postavljati. Na zalost tako je. Nema NDBG 25 posto, nazalost. Pola Beograda nije ni culo za njih, na zalost a kamoli Srbija. Neozbiljno je o tome pricati dok Aca Vucic radi sta hoce

  3. Jel neko stvarno misli da ce „podgrejani“ Tadic da povede opoziciju ili on to sam glumi u „nekom drugom filmu“???

  4. Au, ovaj je baš ozbiljno „navro“?!
    Tačno je i to da Srpsko „pamćenje traje tri dana“, ali kako može da pomisli, posle toliko „putera na glavi“, da bi neko sa njim krenuo i na pijacu, a kamoli u jednu tako ozbiljnu priču?!

  5. Da li biste vi glasali na republičkim izborima za NDBg (ili slični lokalni pokret) koji u svom programu ne pominje stavove prema: NATO, KiM, stav strategiji razvoja poljoprivrede, malim i srednjim preduzećima, regionalnim integracijama, nauci i visokom školstvu, socijalnim pitanjima, osnovnom školstvu, zdravstvu i fondovima, pravnom sistemu… bilo čemu što ima karakter koji prevazilazi lokalnu politiku?

    1. Naravno, a i ta lokalna politika je precenjena, kao hocemo bolje puteve, javni saobracaj i vise zelenila i sl, pa to hoce svi, cista demagogija

  6. Ovaj iz ovig pokreta ne davimo beigrad iza sebe ima dva kombija pokret i on ima nesto da prica! Nikad ama bas nikad i nigde pokret ili pokreti nisu smenili vlast vec partije sa programima, zato ovaj i ostali pokreti trebaju ili da se preregistruju u sttanke ili da se ujedine u jednu ili nekoliko stranaka, ane da ti milioni“ pokreta odnose glasovebopozivije! Ti pokreti NE vrede ni sta ama bas nista, njihovi vodje se ugradjuju tu i tamo valjaju vise para nego sto to rade Vucic i njegovi, zato sam ja da se ti pokreti ugase ili ujedine u stranke, a ne da balate ljude iz opozicije!

  7. U samom startu nebuloza. „Lideri“ !? „većih“ opozicionih … Možda mislite sujetni, nadobudni, neuspešni … neprimetnih, neuticajnih, kombi stranaka … Tužno, pretužno

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.