Lazović pozvan u zatvor, preti mu i zaplena imovine zbog organizacije protesta

Ostavite komentar


  1. „zbog organizovanja protesta“…vidite taj cinizam taksisti već 10 dan blokiraju ceo grad i čine život građana nemogućim i NIKOM NIŠTA (to vlast dopušta, daje im dozvole za te blokade)…šta je to nego DOKAZ da Lazovića gone iz hira, bahatosti, samovolje….

  2. Tuzilaštvo je azurno kad su u pitanju opoziciono nastrojeni gradjani, bojim se da je Jovo Bakić u pravu

  3. Videli smo kako su sugradjani podrzali svog komsiju u Lucanima. Sad cemo videti i kako ce Beogradjani podrzati svog komsiju Lazovica.

  4. Ovo zlo nece proci. Nikakvei mirni protesti tu ne pomazu. Na zalost samo REVOLUCIJA! Zvuci jezivo? Zivi bili pa videli.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.