Lazović: Da ne budemo robovi kriminalaca na vlasti – svi na protest Protiv državnog kriminala

Organizacije zeleno-levog bloka pozivaju na protest u subotu, 16. oktobra, ispred Republičkog javnog tužilaštva, u Nemanjinoj 22.

Ostavite komentar


  1. Kad ste tako rešeni za borbu, zašto se niste udružili sa ostalom opozicijom, soliranjem samo zbunjujete građane i slabite šanse, da nekažem, radite za Vučića.

  2. završio sam sa vama. nećete sa ovim, nećete sa onim i na kraju idete sa najgorim iz prethodnog režima koji je pride izašao na prošle izbore da bi primao platu. nek vam zeleni doveze protestante iz Šapca.

  3. Bravo, ovo je vise neizdrzljivo !
    Zeleni blok je preko potreban, ostale stranke opozicije da podrze !

  4. Ju,ju,ju, komo sreće da i danas ima „milicajaca“ koji šeću ulicom,pa da te on priupita malo šta ti to hoćeš.

  5. Ovo je mafijaška država, bikada nije bilo gore..Pogledajte samo kako je Vrhovni sud promenio svoj stav u vezi banaka, kako je država stala na stranu stranih banaka, a protiv svog naroda. Narode, osvestite se konačno!!! Vidite šta nam rade, tretiraju nas kao stoku!

  6. Nadam se da ce se i ostali deo opozicije trgnuti iz letargije.
    Za sada samo NDBG i Zeleni nesto rade, pokusavaju.

  7. Samo jos da potpisete da ste protiv Rio Tinta kao sto su ostali borci za slobodu uradili pa cemo vam verovati …

  8. Puna podrška! Vidimo se na protestu! Neću da budem Vučićev rob, necu da mi vlada nepismena bagra! Krajnje vreme je došlo!

  9. Napokon….hvala Bogu…opcija koja je meni prihvatljiva i koju bi sve demokrate i liberali,prozapadnjaci morali da podrze.

  10. Zelim vam svu srecu ali gledao sam neki snimak iz vranja i bogami nece vam biti lako ovi sa juga su skroz u drugom filmu ali i oni glasaju

  11. Napokon nova lica, neukaljana i nekompromitovana. Za vas glasam sigurno. Jedva čekam protest. Uželeo sam se umivenih i pametnih ljudi. Ne zaboravite pištaljke. Treba da nas dobro čuju ispred vlade i skupštine.

  12. Ne treba niko da bude niciji rob. Treba svi da izadjemo, bez obzira na to ko organizuje i prema kome imamo ili nemamo afinitete. Namera je bitna, razloga zaista ima mnogo i svako moze da se opredeli zbog cegaa je u protestu. Ljudi, budimo svesni a ne iskljucivi to ne vodi nicemu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.