LDP: Vrhunski patriotizam je borba za drugačiju Srbiju od one Šešeljeve i Dačićeve

Ostavite komentar


  1. Bravo Čedo, ja sam član opštinskog odbora SPS (neću reći kog) a sve se slažem da tobom. Dačić, ne SPS, je postao portparol srpskih neonacista, a baza nema snage da to ukloni iz partije. Ali, isto tako, smatram da Čeda treba da se izvini Srbima zbog podrške rehabilitaciji četničke bagre iz ww2 pošto između Draže, Kalabića, Miloševića, Šainovića, Ojdanića, Mladića, Karadžića, Šešelja … nema nikakve razlike.

  2. Сви диктатори су сматрали да су само они у праву. Тако и Чеда. Али хвала Богу, по оној Чика Јовиној "Да сте тако свирепе природа је знала, па вам зато није висину ни дала"

  3. Slazem se sa izdatim saopstenjem LDP,samo bih hteo da priupitam Cedu i LDP;-a koliko procenata ta gradjanska,proEU politika dobija,na izborima u Srbiji??Jednocifrena brojka,verujte.Zasto?Verovatno,zato sto je izostao 6.-ti oktobar,zato je Srbija danas=Srbija devedesetih!Iste face i partije koje su izazvale krvavi raspad SFRJ,koje su propagirale mrznju i rat prema drugim republikama,zarad teritorija.Sve partije,udruzenja gradjanske orijentacije,moraju se udruziti i stvoriti tim,koji ce ici od sela do sela,grada(kao sto je cinio pokojni DJINDJIC),i objasnjavati "svekolikom srpstvu" da su na pogresnom putu sa ovim partijama na vlasti!!!!

  4. Bre Čedo i čedisti, nestanite više. To što ponekad kažete nešto tačno (mada se "Miloševićevska i Šešeljevska" politika vratila sa Vučićem i Dačićem a nije bila otklonjena ni sa Koštunicom) ne može da obriše lopovluke predvođene "Čedom političarem" ili podvlačenje pod Vučićev rep (koji na vašu žalost nije uspeo, bar ne javno). Korov sve više osvaja semlju Srbiju.

  5. Demokratija je vladavina vecine, ne i vladavina boljih.Srbija ima tu srecu, da citav vek u njoj nekako vladaju oni koji su vecina.A rezultati tih vladavina su dokaz kakvi su oni bili, dobri ili losi.Istorija nas uci da nas istorija nikad nista nije naucila.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.