Lečić: Nedopustivo je da opozicija ne reaguje na zaustavljanje evropskog puta Srbije

Ostavite komentar


  1. pa gde si ti bio prethodnih 8 godina da pričaš o tome ? ah da primao si platu i bilo te briga za to.

    1. Crni leko ucuti vise. Mi stariji se DOBRO secamo tvoje uloge u razbijanju studentskog protesta u korist milosevica. Lepo te je nagradio za to, tako da skloni se vise. Ko bi tebi verovao.

      1. Kako da nema razlike? Pa Leka i kompanija su pozatvarali sve muzeje, i ne samo muzeje, nego sve što su stigli, i mogli da se ugrade. Pa, malo li je?

  2. Vi Lecicu tek sada primetili da Srbija odustala od puta u EU? Neki od nas su primetili to jos 2006′, kada su poceli da nam masu sa onim sarenim lazama od Juznog toka. A pravi datum tok poduhvata je jos 2003′.
    Naravno da ova i ovakva „opozicija“ ne reaguje na zaustavljanje pridruzivanja EU, bas kao sto su se do pre neki dan zajedno sa rezimom mesali u izbore u CG. I ko zna u cemu ce sve jos zajedno da saucestvuju. Njihove netrpeljivosti su licne i uzrokovanje time ko ce da vlada. Nema tu ideoloskog sukoba.
    Oni prosto, kao i vlast, misle da Srbija i ne treba da ulazi u EU. Cak ih i sam rezim „istura“ kao pravu opoziciju, za rezim ne postoje drugaciji opozicionari (oni koji su za EU).

  3. O cemu ovaj Lecic besedi zar A.V. rece na Bledu da EU. posveti vise paznje Srbiji i ulasku u EU i da je Gleda kao buducu clanicu . sva sreca sto i mi pratimo situaciju pa narod ne naseda na los pozorisni scenario

  4. Goapodine Lecicu, svi predsednici DS posle Djindica su jedan po jedan vodili stranku u nestajanje tj. ka nuli i skoro je tu. Sa vama je sigurno da bi se to i desilo, znaci DS bi postala nula. Kako to ne vidite? I zasto se vezete za DS jer ako mislite da ste ,,faca“ (politicka) ne osnujete svoju opciju pa se fino ,,izmerite“ na vagi, onoj sto meri to sto vi sada ne uvidjate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.