Liberasion: U Beogradu protesti jer je svima dosta

Ostavite komentar


      1. Pa pitala te a ti jedes sendvic umesan od budjavog hleba i smese od zutaca po principu-Ala Djilas. Pa jedi ga ko ti brani

    1. Da, rezultati tih protesta su bili odlični, ko ima mozga da se seti svega. Posle svrgavanja Miloševićevog režima (problem je što je Koštunica i šaka lopova sprečio lustraciju) polako su se vratile institucije i država je počela da funkcioniše (vraćene su penzije koje su bile obezvređene i kasnile su više od godinu dana, vraćena je stara devizna štednja, proradio je gradski saobraćaj …). Mnoge stvari su popravljene ili su krenule da se sređuju. Nažalost našlo se pojedinaca i grupa nemoralnih ljiga koje su posle ubistva premijera Đinđića krenule da urušavaju postignuto i sprečavaju napredak radi lične pljačke. Dugo se nije tačno znalo ko su ti ljudi ali sada se sve dobro vidi, svi su se okupili oko SNS centralne bande (SPS, SRS, JS …) udruženi u Vučićevoj mafijaškoj organizaciji. Pametnom dosta.

  1. Netačno je da su razlozi odlaska niske plate i odsustvo perspektive, kako tvrdi Stefanović. Razlozi su dublje prirode i u vezi su sa nesigurnošću koju izaziva nepostojanje institucija. Od neočišćenog trotoara do neispravnih autobusa, fasada koje padaju na glavu, neaktivne policije, korumpiranog sudije, legalizovanog lopova izvršitelja, bankara zelenaša i političara-pijačara.

  2. Al to Liberacion pokusava da spase Makrona , Vucicevog pobratima, medijskom izolacijom protesta u Francuskoj kao Studio B u Srbiji?

  3. Koliko je Điki dao para ljudima ovog puta da dodju… Očigledno je manje neko prethodnih puta, pošto ih je sve manje i manje… Al ne krivite ga, prazni dzepovi, ne može više da krade od građana…

  4. Doslo je do krajnje tacke-beznadje,bezperspektivnost,krimunal,bahatost,nefunkcionisanje svake institucuje.,nemoral.Sve je gore i gore.Na poslu ti yagorcavaju svakodnevicu i zivot zlanovi SNS pocev od kafekuvarice do direktora,Svi prete,smisljaju strategiju i da sefovima prenesu najgore lazi o kolegama partijskim neistomisljenicima.Sto vise lazi veci dokaz lojalnosti partijskim sefovima u gradu-Simketu,Terzicu,nekim Bunardzicima,Tadevicima,Lazarevicima,Molim vas direktor PIO Fonda covek koji je pre doktorirao nego sto je zavesio srednju skolu.Hledas kako se naglo bogate i sta voze drzavni i partijski celnici u gradu.Nema osmeha,druzenja,svak svakog prati,ocenjuje,deli plen.Bahatost na vrhuncu na sve strane

  5. Kako to mislite „svima je dosta“, pa ovi sto setaju tesko da cine vise od 5% istomisljenika u Beogradu. Ogromna vecina je protiv ovih neosnovanih setnji.

    1. Vrlo glupo i zlonamerno rezonovanje, da su samo oni što učestvuju u protestnoj šetnji nezadovoljni. Sve više je onih, koji pritisnuti sumornom stvarnošću, shvataju da je aktuelna vlast pokvarena i prevarantska. Ne pomaže tu više nikakvo laganje na prisvojenim medijima, čak ni armija ljudskog smeća (botova), koja po društvenim mrežama pokušava pravdati vlast, za neku sitnu korist. Skoro svi su ih prozreli i samo brutalnim prevarama na nameštenim izborima mogu zadržati vlast. A onda, kad narodu dogori do nokata, to neće dobro završiti po njih.

  6. „…a njihov cilj je razbijanje straha.“ ?!!? Je l mi zivimo u istoj drzavi?

  7. Loša SOCIJALNA POLITIKA…pre ili kasnije, političari zaborave na obične ljude i tako to krene..

  8. „Тешко је, чак просто немогуће пронаћи посао без партијске књижице Српске напредне странке““
    Tо је сушта истина, али ни чланска картица СПС-а није за бацање у том погледу. Тамо где ја радим више је људи добило места преко утицаја и веза у СПС него СНС. Мислим, чак, да су неки ресори подељени тако да се не сударају око утицаја.

Ostavite komentar


Politika

Manojlović: Kreni-promeni dao doprinos izborima 17. decembra 9

Manojlović: Kreni-promeni dao doprinos izborima 17. decembra

Pokret "Kreni-promeni" nije izlazio na izbore 17. decembra, ali je na tim izborima učestvovao tako što je predočio određene ideje, pozivao građane da izađu i glasaju za opozicione stranke, obučio 1.000 kontrolora za opozicione stranke i imao 233 posmatrača, izjavio je danas direktor kampanje tog pokreta i kandidat za gradonačelnika Savo Manojlović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.