Poruke evropskih lidera u Tirani: Živimo na planeti koja gori, sprečite duhove da na Kosovu kradu budućnost

Ostavite komentar


  1. Govoreći o konfliktu između Srbije i Kosova, Mišel je poručio: „Ne dozvolite da vam duhovi prošlosti ukradu budućnost“. DSa duhovi proslosti danas prebijaju, upucavaju i probadaju danas srpsku decu, siluju srpske devojke, otimaju srpsku imovinu…. Duhovi proslosti jedino se mogu pobediti mirnom reintegracijom Kosmeta u ustavno pravni poredak Srbije prema statutu i povelji UN. Te duhove upravo su prizvali i iz boca pustili EU i SAD i dalje ih forsiraju po principu, nema veze sto su vas pobili i protreali i sto to daslje cine, vazno je da gledate „svetlu“ buducnost. E nece moci!

  2. Nacisti koji odluke i rezolucije SB UN postuju koliko i Hitler Ligu naroda, govore nama Srbiji o „duhovima proslosti“???

  3. Za gospodina Igora, on kao da ne zna da je Kosovo okupirano i kolonizovano 1912-1914, 1916-1918 ……to su nepobitne cinjenice, a SANU je mnoge stvari „ispeglao“ tako da gospodine Igor, listaj malo istoriju ali ne onu „ispaglanu“ ima dosta materjala po svetskim arhivama, Rim, London, Bec, Nju Jork itd, kao da ti nije poznato da su albanci autohtoni narod na Balkanskom poluostrvu, oni su tu od nastanka covecanstva, a za tvoje sunarodnike se zna kako su zalutali ovamo…….

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 8

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.