Lindzi: Ključni trenutak za pregovore Srbije i Kosova

Ostavite komentar


  1. Ok, ovo je stoti po redu tekst u poslednjih 10 dana koji nam opisuje šta bi Kosovo moglo i htelo da dobije u pregovorima – puno priznanje Srbije i stolicu u UN.

    Jel bi neki od komentatora mogao i da nam kaže šta bi Srbija mogla da dobije u ovim pregovorima ili je poenta ovih pregovora isključivo da Kosovo dobije nešto? Ako je to tako, jel može neko da mi objasni kako će takav jednostrani „dogovor“ da, što kaže komentator, bude „dogovorena nagodba, kojom bi se zaista rešila sva otvorena pitanja između njih“, osim ako pod njih ne misli na lične potrebe Vučića i Tačija?

  2. Шта је са протераним Србима и другим неалбанцима? Њих има најмање 300 хиљада, а ако рачунамо и тихо протеривање насиљем и уценама које се одигравало претходних деценија онда је број више него двоструко већи. Пошто је право на повратак загарантовано свим међународним актима и споразумима они би морали ући у сваку калкулацију око споразума.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.