Linta: Potrebno zabraniti proslavu Oluje u Kninu jer je to proustaški događaj

Ostavite komentar


  1. Nepodnošljivo je teško gledati našu SRAMOTU i njihovu DUHOVNU BEDU. Mi se treba stideti naše gluposti stečene u školama gde se uči NAŠA LAŽNA ISTORIJA. A Hrvati svoga straha od nas stečenog učenjem naše LAŽNE ISTORIJE.
    Da spomenem najstariju LAŽ: „Marička bitka“.
    A istina je koju znaju i Turci kao naši protivnici i Grci kao učesnici na našoj strani. To je bila NATRAGIKOMIČNA BEŽANIJA koju je zabeležila svetska istorija. No, ne i naša,

  2. Baš će tebe neko da posluša:-):-):-)!?!?Smešan si za medalju! Koliko se sećam nijedan hrvatski komandant,general, nije bio pravosnažno osuđen za ratni zločin,dok srpskih ima podosta.O Blajburgu ne znaš ništa pa ne pominješ pobijene civile.U stvari,za tebe su svi Hrvati ustaše tako da me ne iznenađuje tvoj rečnik.

  3. E sad vi Srbi niste nista krivi i Vukovar i druga stratista sami Hrvati napravili ma stidite se i sramite i nelazite vise svoj narod

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.