Ljajić: Ugljanin je profitirao iz Šešeljevih i Zukorlićevih napada na mene

Država mora da menja način izbora za nacionalne savete, tvrdi potpredsednik Vlade

Ostavite komentar


  1. Ja tu nešto ne razumem!?Ljajić je dao podršku listi vakat je! Ta lista omogućava Ugljaninu da bude predsednik veća. Ljajić kritikuje Ugljanina.
    Jel ja tu nešto ne razumem ili ovde lud zbunjenog?

  2. Zasto vi gospodine ministre Ljajicu niste vec podneli krivicnu prijavu za teski oblik klevete i kaljanje ugleda narodnom poslaniku Dr Vojislavu Seselju. I da ste vi inicirali da mu se oduzme mandat. U ovom slucaju kada vasa reakcija izostaje to baca senku na vas ugled i vasu odbranu da ste cisti pred zakonom. Ukoliko to ne ucinite promptno tesko da ce vam se verovati na rec.

  3. Uf.Dokle više tog bez ikakvog legimiteta ministra. Sad je navalio da brani svog predsednika i da brani državu a da pljuje po Ugljaninu a već juče ga je uvodio u vlast po sandžačkim gradovima. Kava politička nedoslednost i jeftino udvorništvo.Sad mu je Šešelj kriv i Zukorlić mu je kriv i Ugljanin mu je kriv, i kampanja mu je kriva a prvi je počeo kampanju kao za lokalne izbore, što će reći da je on dao ton ovoj kampanji a kad su je drugi prihvatili i odgovorili asfaltom sad kukumaće. Očito da je vreme rasimovih perfidnosti prošlo i da su se još neki naučili vođenju kampanje. Šta još reći otom gubitniku koji je u pazaru bošnjački nacionalist u beogradu srbin,kod Vučića reformist i evropejac kod koštunice zaštitnik rtnih zločinaca itd..itd

    1. To se jednostavno kaze: vlast,slast i mast …od koje nije imun ni debeli Seselj, koji od stomaka ne vidi svoje cipele ali mu zato jezik radi i radi…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.