Ljajić: Voleo bih da se vratim u vladu, srećan sam što nisam predsednik Fudbalskog saveza Srbije 1foto FoNet/Kabinet ministra trgovine

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je danas da se preporodio i odmorio otkad nije u izvršnoj vlasti, ali da ne beži od toga da bude u novoj vladi.

„Ako napravimo dobar rezultat, pobedi koalicija, budem u toj koaliciji, dobijem resor kojim sam zadovoljan… Ne bih se vraćao u vladu da imam resor koji je manji nego što sam imao. Ne bih po svaku cenu. Voleo bih da se vratim, ali… Govorim vrlo načelno i vrlo iskreno“, rekao je Ljajić za list Kurir, uoči godišnjice saobraćajne nesreće u kojoj je, 10. aprila 2022, poginuo njegov najbliži saradnik Branko Gogić, dok je on teško povređen.

Ljajić je naveo da „misli da ga je „Bog pogledao“ što nije predsednik Fudbalskog saveza Srbije“.

„Kad sam video kako sve to funkcioniše… Bog me pogledao. Bio sam na toj skupštini, čitava ta atmosfera… Mnogo sam srećan. A hteo sam, to je istina… Analizirao sam i video da tu nema nikakve spremnosti, da su ogromne opstrukcije da bilo ko dođe tu sa strane. Ja sam rekao: diži ruke, od ovog posla nema ništa, pomiri se s tim. I onda sam srećan što se to nije desilo“, rekao je Ljajić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari