INTERVJU Ljubomir Simović: Vučić svoje partije igra i belim i crnim figurama, nije čudo što se često preigra

Ostavite komentar


  1. Posto mislim da hoce da mirno preda vlast treba mu dati tu sansu. To pravnici najbolje znaju sta znaci. Evo ja cu da mu preporucim neke izvrsne iz Kraljevo city. Vec su branilu clanove njegove ,bivse partije, ako moze taj prefiks da se iskoristi. Ako hoce kontakt imace ga

  2. Овај човек,није случајно академик,све што је рекао је на нашу несрећу тачно.

  3. Hvala vam veoma uvazeni Ljubomire Simovicu, po mom misljenju najvecim zivi piscem i dramatikerom u nasoj zemlji !

  4. Gospodin Simović- mozak Srbije !! Čovek kome se veruje- mudar -ali mi samo imamo zadovoljstvo da ga slušamo, pročitamo … nažalost

  5. Svaka čast! Osim nekoliko ljudi gde su ostali intelektualci da iznesu svoj stav?( Una bi mogla da pročita nešto od gospodina Simovića,možda popuni šupljinu.)

  6. Gospodine Simoviću, bilo bi dobro da ovo pročita sva Srbija. Ovako je uzalud. Gde su vaše kolege Akademici? Nema vas na protestima. Sramota, narod vas plaća za ćutanje. Koga se plaše? Svi ste u godinama jednom nogom u grobu, a drugom na kori od banane. Razdrmajte malo te sede glave vaših kolega, ili napustite tu ekipu lažnih patriota!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.