Lončar: Srbija zahvalna na pomoći, ali treba da shvatimo da smo prilično sami u svemu ovome

Ostavite komentar


  1. U cemu smo sami? u histeriji i paranoji? Pa ko ce normalan u svetu da se zabrine nad nama kada mu kazemo da imamo 65 zarazenih od gripa. Dobro je sto nam se ne smeju.

  2. Za 8 godina imali ste vremena da napravite jednu novu bolnicu u Beogradu.
    U Beogradu 80 godina nije napravljena nova bolnica.

  3. Kako sami … kada nudimo proizvodnju vakcine iz nasih hologramsko-digitalnih kapaciteta , iz inovativnog Ministarstva…MUK…!! Sto je trziste, ne priznaje nase komparativne prednosti…??

  4. Zalsotan komentar Loncaru! Od januara se zna za COVID 19. sta ste cekali? Da proizvodite Nosac aviona pred pomorsku bitku? Kupujete Rakete, a nemate maski ni za lek. Respiratori i druga kriticna oprema i da ne pricam. A tek lekovi i medicinska sredstva. Zasto nije uradjena procena rizika? Zaigrali ste se oko izbora i pljuvanja po neistomisljenicima.
    Nisam siguran da vam je za utehu da u Evropa, UK i USA svi zakazali da brinu o narodu. Milione maski N95 moze se kupiti ispod cene za jedan (1)
    avion!.
    Pesimisticna procena je da je Covid 10 x letalniji od Gripa. Ameri sa 350 miliona procenjuju da ce odneti 400,000 zivota.A mi na 7 miliona. Njujork vec gradi nove bolnicke kapacitete.
    Uvedite totalnu blokadu kretanja kao Italija na pocetku i Wuhan.
    Kafici rade! Grupe 50, pa to prelazi sa jedan na vise. Prestanite da pricate vec delujte efikasno i rigorozno.

    Pricam sa jednim hirurgom danas – kaze „neko nam je ovo smestio“ ili je to stvarno ‘gadno’. Eto to je nasa slika – zao mi je ovog naroda.

  5. Biti deo evropske zajednice naroda(clanEU,) ima mana,ali i mnogo,mnogo vise prednosti.Biti clan zajednice evroazijskih naroda ima prednosti,ali mnog,mnogo bise mana.

  6. Ipak ce biti najveci problem,nepremostiv,nedostatak medicinskog osoblja i to vise srednjeg kadra nego visokog.Odose iz zavicaja,a njihov rad je bio nemerljiv,tezak,odgovoran.Cenim u ovom claku iskrenost Loncara.

  7. Kako sami, a „ruska braća“, pa „kineska braća“, pa „francuska braća“? Za njih je vučić više puta ranije isticao da su to sve „naša braća“…

  8. Medicinski kadar je evidentan problem, ali ako domovi zdravlja imaju reduciran rad, eto barem dela nedostajućeg osoblja. Koliko se može pročitati po sajtovima Evropa se baš i nije snašla. Mi tu nismo izuzetak. Zato mislim da su maliciozni komentari i likovanje odista degutantni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.