Lutovac: Dačić vraća rečnik 90-ih i dodatno zagađuje političku atmosferu u Srbiji

Ostavite komentar


      1. Od poraza na izborima 2000.god.vazda je u nekim koalicijama, samovda bi presao cenzus..evo I sad moli vucica da zajedno izadju na izbore…

  1. Dačić je ispao iz Miloševičevih gaća, tako da od njega ništa drugo nemože ni da se očekuje.

  2. Ko mu je omogucio da opstane ,pa Vi ,sto ste ga uzeli u vladu kad nije valjao,nego tad bio dobar a sad ne valja ,ja mislim da je uvek bio isti ,samo su Vase pozicije gledanja drugacije.

  3. Lutovac je iz kruga tzv. “terazijskih Crnogoraca” i nijednom recju se nije oglasio o talasu protesta pravoslavnih vernika, niti o ponizavajucem polozaju Srba u CG. A mogao je, i morao, makar zbog toga sto je doskora bio ambasador Stbije u Podgorici. No, nije on jedini od mnostva Crnogoraca naseljenih u Srbiji, koje ama bas ne zanimaju ove stvari, vec samo licni materijalni interesi.

    1. Lutovac je rodjeni Beograđanin.
      Crnogorac je koliko su i „Bošnjaci“ Srbi Muslimani iz Raške oblasti.

  4. Dzaba Dačiću što je završio fakultet političkih nauka kad je ostao onaj seljak šibicar.

  5. Do danas sam mislio da vi iz SZSa možete biti nekakva opozicija ovom štetočinskom režimu. Sada Lutovče nakon tvoje još štetočinskije izjave to ne mislim. Ja sam apsolutno siguran u štetan smer kojim Srbiju vode I Vučić I Dačić, ali izjave koje smo čuli u vezi sa Crnom Gorom (iskrene ili ne) su odmerene I tačne. Tvoja imputacija da je to nacionalistička retorika trpa te na spisak 88 „intelektualaca“ I dobar je kompas kako bi vodio spoljnu politiku na štetu Srbije čineći je kako Vučić kaže džakom za udaranje, a tu ne da je u pravu već APSOLUTNO! Ne znam zašto Boško Obradović gubi vreme sa vama. Krajnje je vreme da vam pocepaju on I Jeremić koaliciju, jer si ti konkretno anacionalni element.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.