Lutovac: Dijalog s vlašću bi imao smisla ako bi RTS postao javni servis

Ostavite komentar


  1. Nisam veliki stručnjak za politiku ali i običnom laiku ponašanje Lutovca je prilično jasno. Razbucao je Demokratsku stranku , oterao Tadića itd….što navodi na to da je on ubačeni čovek Aleksandra Vučića. Jer što bi Tadić koji je još prilično vitalan okupljao opozicione ljude , što znači da ima poštene namere. I sam je rekao da ne želi biti lider već samo ujedinjenje. Gde je tu onda Lutovčeva logika. ? Pa nema je , jer on samo želi da bude lider , to je sigurno , a verovatno je i ono drugo.
    Neka Par lidera (koji to ne moraju biti) okupe ljude sa poštenim namerama i zajedničkim ciljem i posao je napravljen. I u Crnoj Gori su se tri stranke izdvojile pa su uspeli. To znači da i u Srbiji svi opozicionari treba da imaju zajedničku platformu , koje će svi prihvatiti.
    Samo ima jedan problem , a to je da se Opozicija Srbije tek sada setila da se ujedinjuje, sada kada je običan narod na „izdisaju“ . Ali bože moj, i protiv Korone se treba strpljivo boriti , i opet ne znamo kada je svemu tome kraj-. Tako i Srpska Opozicija treba da bude strpljiva i disciplinovana , ne treba jedan drugom da „kopaju oči“ , držati se glavnog cilja i uspeh će sigurno doći .

    1. Pomešao si, valjda si mislio da kažeš, „Don Djidonov čovek“ koji je uništio DS, da bi se Don dokopao prostorija DS-a?

Ostavite komentar


Politika

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest 9

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest

Član Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) i narodni poslanik Branko Miljuš ukazao je danas u saopštenju da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije dozvolio da izbor novog premijera i vlade bude "glavna vest ni jedan jedini dan", već je odmah po polaganju njihove zakletve otišao da gostuje u Dnevniku RTS-a.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.